GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Costa Almeria regio

Beschrijving

GogoEsVind uw droomhuis in de Costa Almeria regio heretates biedt de mooiste woningen op de Costa Almeria

We hebben de beste eigenschappen in de Costa Almeria regio in onze portefeuille.

GogoEstates, sinds 2001 gevestigd makelaarskantoor in Spanje, heeft een leidende reputatie in het begeleiden van potentiële kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis onder de Spaanse zon. Wij zijn gevestigd op de Costa Blanca en Costa Cálida en bieden volledige aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot het afhandelen van de juridische en notariële aspecten. Ons meertalige team van medewerkers woont ook in de regio en deelt graag hun ervaringen en enthousiasme met u. Ze zijn er tenslotte voor jou! Wij bieden een breed scala aan nieuwbouw- en wederverkoopwoningen van hoge kwaliteit met een goede afwerking, stijl en design, op plaatsen met de beste geografische ligging, het beste klimaat en de mooiste natuurlijke omgeving.

De regio Costa Almeria ligt in het zuidoosten van Spanje en staat vooral bekend om zijn ongerepte natuur en warme winters. De Almeria kust kent praktisch geen winterseizoen. De Average jaartemperatuur schommelt rond de 20 °C. Dankzij dit milde klimaat zijn hier prachtige natuurgebieden zoals het park Cabo de Gata-Nijar te vinden.

Ver weg van het massatoerisme blijft deze kust een echte vondst, waar men kan genieten van de rust en de natuur. De belangrijke populaire locaties voor toerisme zijn bijvoorbeeld: San Juan de los Terreros, Vera Playa, Mojacar, San José, Cabo de Gata, Roquetas del Mar, Almeria stad.

Deze regio is, mede door het droge klimaat, zeer geschikt voor fietstoerisme, mountainbikers, wielrenners, quads, kitesurfers, wandelaars, bergbeklimmers, 4×4 tochten en voor de vele watersporters. Bovendien is deze regio in opkomst qua voorzieningen, voorzieningen en toeristische trekpleisters. Het is te bereiken via Almería en Murcia Internationale luchthavens.


Fotogalerij

Kaart van de omgeving

Woningen

WhatsApp