GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Costa Blanca Zuid

Omschrijving

Vind jouw mediterrane paradijs aan de Costa Blanca Sur: zon, stranden en een unieke levensstijl

De beste woningen voor jou in de regio Costa Blanca Sur in onze woningportefeuille.

Droom je van een huis onder de Spaanse zon? Bij GogoEstates, een makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring in Costa Blanca en Costa Cálida, begeleiden we je bij de zoektocht naar jouw ideale woning. We bieden je een breed scala aan hoogwaardige woningen, zowel nieuw als bestaand, met uitstekende afwerkingen, stijl en ontwerp, gelegen in de beste gebieden van Costa Blanca Sur.

De kustlijn van de provincie Alicante wordt Costa Blanca genoemd. Costa Blanca Sur strekt zich uit van de stad Alicante tot Pilar de Horadada in het zuiden. In deze regio ontdek je een wereld van mogelijkheden:

  • Paradijselijke stranden: Ontspan op het gouden zand en kristalhelder water van stranden bekroond met Blauwe Vlaggen, zoals San Juan de Alicante, La Zenia of Guardamar del Segura. Geniet van watersporten, wandelingen langs de kust of ontspan gewoon onder de zon.
  • Sfeervolle dorpen: Verken schilderachtige dorpen zoals Guardamar del Segura, Orihuela Costa of Torre de la Horadada, waar je kunt onderdompelen in de lokale cultuur, hun heerlijke keuken kunt proeven en kunt genieten van hun straten vol geschiedenis.
  • Levendige steden: Geniet van de kosmopolitische sfeer van Alicante, Torrevieja of Benidorm, met hun ruime aanbod aan recreatieve activiteiten, restaurants, winkels en bruisend nachtleven.
  • Topgolfbanen: Beoefen je favoriete sport op banen zoals La Manga Club, Campoamor of Alicante Golf, omgeven door adembenemende landschappen.
  • Ongelijke natuurlijke omgeving: Geniet van natuurparken zoals het Natuurpark van de Torrevieja en La Mata Lagunes, de zoutvlaktes van Santa Pola of het Natuurpark El Hondo, ideaal voor wandelen, fietsen en watersporten.


Het "Miami van de Middellandse Zee"

De Costa Blanca Sur staat bekend als het "Miami van de Middellandse Zee" vanwege zijn aantrekkelijke kosmopolitische sfeer. Je zult genieten van een bruisend nachtleven, een grote verscheidenheid aan restaurants met gerechten van over de hele wereld en prachtige natuurparken waar je van de natuur in haar puurste staat kunt genieten.

Het is een ideale plek om van het buitenleven te genieten. Het warme en zonnige klimaat gedurende het hele jaar nodigt uit tot het beoefenen van watersporten, wandelingen langs de kust of gewoon ontspannen onder de zon. Bovendien biedt het gebied een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden, van wandelen en fietsen tot golf, padel en paardrijden.

Er zijn uitstekende scholen in het gebied, veel woningen, zowel bestaande als nieuwbouw, evenals lokale medische centra en ziekenhuizen met een van de beste gezondheidssystemen ter wereld.

Waar wacht je nog op om jouw mediterrane paradijs te ontdekken?


Afbeeldingengalerij

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp