GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Cabo Roig Orihuela costa I GogoEstates

Omschrijving

Cabo Roig is een populaire toeristische bestemming aan de Orihuela Costa in de provincie Alicante in Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, restaurants en levendige uitgaansgelegenheden. Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar in Cabo Roig, waaronder appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande villa's. Veel van deze woningen bevinden zich op loopafstand van de zee en de restaurants, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor kopers die op zoek zijn naar een vakantiewoning of een investering in onroerend goed.

Het gebied rond Cabo Roig heeft een mediterraan klimaat, met warme zomers en milde winters. Dit maakt het een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in de zon. De stranden in Cabo Roig zijn schoon en goed onderhouden, met zachte zandstranden en kristalhelder water. Er zijn ook verschillende jachthavens in de buurt, waaronder de jachthaven van Cabo Roig zelf, die plaats biedt aan meer dan 200 boten.

Naast de nabijheid van de zee, heeft Cabo Roig ook nog andere voordelen voor woningkopers. Het gebied beschikt over maar liefst vier golfbanen, wat het een populaire bestemming maakt voor golfers. Daarnaast is er het winkelcentrum La Zenia Boulevard, dat beschikt over meer dan 150 winkels, restaurants en entertainment. Dit maakt Cabo Roig een aantrekkelijke bestemming voor kopers die op zoek zijn naar een vakantiewoning of een investering in onroerend goed.

Kortom, Cabo Roig biedt een scala aan woningen op loopafstand van de zee en de restaurants, en biedt daarnaast verschillende andere voordelen, zoals golfbanen en het winkelcentrum La Zenia Boulevard. Het is daarom een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning of een investering in onroerend goed aan de Costa Blanca.

Stadsmap

WhatsApp