GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Orihuela Costa Costa Blanca zuid I GogoEstates

Omschrijving

Orihuela Costa is een populair kustgebied gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in de provincie Alicante, Spanje. Het is een geweldige bestemming voor buitenlanders die op zoek zijn naar een vakantiehuis of een plek om met pensioen te gaan, vanwege de prachtige stranden, het uitstekende weer en de geweldige voorzieningen.

Er zijn verschillende steden en dorpen rond Orihuela Costa die het ontdekken waard zijn, waaronder Torrevieja, Pilar de la Horadada en San Pedro del Pinatar. Deze plaatsen bieden een geweldige mix van Spaanse cultuur, prachtige stranden en uitstekende restaurants.

Een van de belangrijkste attracties van Orihuela Costa zijn de vele projecten en ontwikkelingen die een scala aan moderne en stijlvolle eigendommen bieden. Deze projecten omvatten appartementen, herenhuizen en villa's, allemaal gebouwd volgens een hoge standaard en met moderne voorzieningen. Enkele van de meest populaire ontwikkelingen in Orihuela Costa zijn Villamartin, La Zenia en Cabo Roig.

De stranden van Orihuela Costa behoren tot de beste van Spanje, met kristalhelder water en ongerept zand. Enkele van de meest populaire stranden in de omgeving zijn La Zenia Beach, Campoamor Beach en Playa Flamenca. Deze stranden bieden een scala aan faciliteiten, waaronder douches, toiletten en strandbars.

Orihuela Costa is ook de thuisbasis van verschillende jachthavens en jachtclubs, waardoor het een geweldige bestemming is voor watersportliefhebbers. Enkele van de meest populaire jachthavens in de omgeving zijn Cabo Roig Marina, Campoamor Marina en Torrevieja Marina.

Golf is ook een populaire activiteit in Orihuela Costa, met verschillende golfbanen van wereldklasse in de omgeving. Enkele van de meest populaire banen zijn de golfbaan Villamartin, de golfbaan Las Colinas en de golfbaan Campoamor.

Fietsen is een andere populaire activiteit in Orihuela Costa, met een scala aan fietsroutes die je door prachtige landschappen en langs de kust voeren. Het gebied heeft ook een groot netwerk van wandelpaden, die een prachtig uitzicht bieden op het omliggende platteland.

Qua klimaat heeft Orihuela Costa een mediterraan klimaat, met lange, hete zomers en milde winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C, terwijl de gemiddelde temperatuur in de winter rond de 15°C ligt.

Over het algemeen is Orihuela Costa een prachtig kustgebied met veel te bieden voor zowel toeristen als mensen die onroerend goed willen kopen. Met zijn prachtige stranden, moderne ontwikkelingen, uitstekende voorzieningen en geweldig weer, is het gemakkelijk te begrijpen waarom het zo'n populaire bestemming is voor buitenlanders.

Stadsmap

WhatsApp