Contáctenos: info@gogoestates.com /
+34 615 28 21 51 / +34 966 84 56 70 (1)

Buscar propiedad


GogoEstates beschikt over een officieel BIV erkenningsnummer, uitgereikt door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) in België. Het BIV is een controleorgaan voor vastgoedmakelaars gevestigd in België. Voor onze klanten betekent dit dat onze professionaliteit gewaarborgd blijft.

Vastgoedmakelaars met een BIV-erkenning staan onder toezicht van het Beroepsinstituut, wat betekent dat hij of zij zich strikt moet houden aan de voorschriften en regelgeving opgelegd door het BIV. Deze BIV erkenning biedt als het ware een extra bescherming voor de klant. Zo moet een erkend BIV makelaar een verzekering afsluiten voor de professionele, burgerrechtelijke aansprakelijkheid zodat fouten bij het uitoefenen van het beroep worden gedekt. Ook moet hij permanent professionele scholing volgen. Het BIV controleert het naleven van alle verplichtingen van de vastgoedmakelaar. Hierdoor wordt de professionaliteit van een erkend BIV makelaar gewaarborgd.


GogoEstates heeft kantoren aan de Costa Cálida en Costa Blanca in Spanje en is erkend als Occasioneel Bemiddelaar onder BIV nummer 511092.

NUESTROS COLABORADORES