GogoEstates GogoEstates

GogoEstates Bezichtigingsreis - Bezichtigingsreizen op maat Spanje

GogoEstates Bezichtigingsreis - Bezichtigingsreizen op maat Spanje

GogoEstates Bezichtigingsreis - Bezichtigingsreizen op maat

Onze begeleide inspectiebezoeken en previewreizen bieden onze gewaardeerde klanten een fantastische kans om die gebieden van Spanje te leren kennen en te verkennen waartoe zij zich aangetrokken voelen en waar zij zich geïnspireerd voelen om hun eigen vakantiehuis of pensioenparadijs te bezitten, te genieten van de warmte van het Spaanse leven en leef de droom van een meer ontspannen benadering van het leven!
Plaats, indeling en levensstijl match

We bieden begeleide inspectiebezoeken van 4 dagen aan die onze klanten helpen volledig duidelijk en zelfverzekerd te worden over welke locaties voor hen werken, en om de best mogelijke vastgoedindeling en levensstijlmatch te verduidelijken.
Onze toewijding aan u

Onze toewijding aan u is om uw begrip van hoe het leven hier werkt te vergemakkelijken, zodat u slimme keuzes kunt maken over welk onroerend goed u wilt kopen en waar u het wilt kopen.

Weet vanaf het begin dat er geen sprake is van haast, geen voorafgaande verplichting, noch enige verkoopdruk in dit proces.

De kosten bedragen slechts vanaf 150€ per persoon, plus uw vluchten naar de luchthaven van uw keuze (Alicante, Murcia, Málaga of Almería) en u verblijft in een 3/4 sterren hotel in Murcia of Alicante met ontbijt en transportkosten inbegrepen.

Een zeer deskundig Engelssprekend lid van het Gogo Estates-team zal u tijdens uw bezoek vergezellen en aan uw zijde staan om u de belangrijkste bezienswaardigheden in de door u gekozen gebieden te laten zien, en staat klaar om alle vragen te beantwoorden die u heeft. u wellicht heeft over eigen woningbezit en slimme vastgoedinvesteringen in Spanje.

De gebieden die wij bestrijken, afhankelijk van uw voorkeuren, zijn de Costa Blanca noord of zuid, Costa Cálida, Costa Almería en zuidoost Costa del Sol.

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten naar het bezitten van uw eigen huis in de zon, neem dan vandaag nog contact met ons op via +34 634 333890 of stuur een e-mail naar info@gogoestates.com om uw inspectie te reserveren

Bezoek nu bij ons!

WhatsApp