GogoEstates GogoEstates

Laatste nieuwtjes

GogoEstates: De vastgoedmakelaar die klant tevredenheid hoog in het vaandel draagt

GogoEstates: De vastgoedmakelaar die klant tevredenheid hoog in het vaandel draagt
28 feb

GogoEstates: de vastgoedmakelaar die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan!

Het kopen van een huis in het buitenland kan een spannende maar ook stressvolle ervaring zijn. Het is daarom belangrijk om een vastgoedmakelaar te vinden die je kan vertrouwen en die je kan helpen bij elke stap van het proces. Gelukkig hebben de klanten van GogoEstates in Spanje niets dan lof voor deze vastgoedmakelaar.

Een van de klanten, Ruby en Eef De Jong, waren zeer tevreden over de hulp en service die ze ontvingen van Magali en Anastasia van GogoEstates. Ze waren vooral blij dat Magali hen tijdens en na de verkoop zo goed had geholpen en dat ze zich altijd op hun gemak voelden bij het hele proces. Dit is precies waar GogoEstates naar streeft: klanttevredenheid en ondersteuning gedurende het hele proces, inclusief aftersales.

Een andere klant was zeer onder de indruk van de intensieve en geweldige ondersteuning die hij ontving van Jamy en Ronald van GogoEstates. Hij was vooral blij dat ze alle vragen konden beantwoorden, problemen konden oplossen en altijd tijd hadden om te helpen. Het is duidelijk dat de medewerkers van GogoEstates meertalig zijn en dat ze weten hoe ze hun klanten in goede handen kunnen nemen. Er is nooit enige druk om iets te kopen, maar er wordt altijd goed advies gegeven om de best mogelijke woning te vinden.

Een andere tevreden klant was zo dankbaar voor de zorg en aandacht die hij ontving van Jamie en het team tijdens het kopen van zijn nieuwe huis in Águilas, Murcia. Het proces was volledig stressvrij dankzij de hulp bij het vinden van een Spaanse advocaat en het openen van een bankrekening. De service was uitstekend en hij zou iedereen die onroerend goed in Spanje wil kopen aanraden om gebruik te maken van GogoEstates.

Tot slot zijn klanten ook onder de indruk van de goede bereikbaarheid van GogoEstates en hun kennis van de Spaanse regels en wetgeving. Een klant was specifiek op zoek naar een Nederlandse makelaar in Spanje en kreeg de aanbeveling om contact op te nemen met GogoEstates. Hij had geen spijt van zijn keuze en was blij met de eerlijke en vriendelijke hulp van het team.

Wil je meer reviews lezen over GogoEstates vastgoedmakelaar? Klik dan op de link om al hun reviews te bekijken. Als je op zoek bent naar een betrouwbare vastgoedmakelaar in Spanje, dan kan GogoEstates je zeker helpen.

Share

Woningen

WhatsApp