GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Costa Almeria

Omschrijving

De noordoostelijke kust van Almeria, ook bekend als de Costa de Almeria, biedt een verscheidenheid aan woningen in de buurt van de zee en restaurants. Er zijn veel populaire dorpjes in de buurt, zoals Mojacar, Vera, en Garrucha,San juan de los Terreros  waar je veel gezellige restaurants en bars kunt vinden.

Als je op zoek bent naar een woning dicht bij de zee, dan zijn er veel opties beschikbaar, waaronder appartementen, penthouses, en villa's. Sommige van deze woningen hebben prachtige uitzichten op zee en zijn gelegen in mooie complexen met gemeenschappelijke zwembaden en tuinen.

In de buurt van deze woningen vind je ook veel golfbanen, waaronder de Valle del Este, Desert Springs, Marina Golf, en Aguilon Golf. Deze banen zijn populair onder golfliefhebbers vanwege het milde klimaat en de mooie uitzichten op zee en de bergen.

Als je op zoek bent naar winkels en terrasjes, dan is Mojacar Pueblo een geweldige optie. Dit is een schilderachtig dorpje met veel leuke winkels en restaurants. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en is bezaaid met charmante witgekalkte huizen en kronkelige straatjes.

Al met al is de noordoostelijke kust van Almeria een geweldige plek om te wonen, met veel keuzes op het gebied van woningen, restaurants en activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een tweede huis of naar een permanent verblijf, er is hier voor elk wat wils.

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp