Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Eigendommen in de

Costa Almeria

Omschrijving

Geniet van zon, strand en het mediterrane leven aan de Costa de Almería, een natuurlijk paradijs met ongelooflijke eigendommen voor jou

De noordoostkust van Almería, ook bekend als de Costa de Almería, biedt een verscheidenheid aan eigendommen nabij de zee en restaurants. Er zijn veel populaire dorpen in de buurt, zoals Mojácar, Vera, Garrucha, San Juan de los Terreros, Cuevas del Almanzora... waar je veel gezellige restaurants en bars zult vinden.

Bij GogoEstates helpen we je de woning van je dromen te vinden in dit magische enclave:

  • Appartementen en penthouses met uitzicht op zee: Geniet van adembenemende panorama's van de Middellandse Zee vanuit je eigen huis.
  • Luxe villa's in residentiële complexen: Leef met stijl en comfort in een exclusieve omgeving met gemeenschappelijke zwembaden en tuinen.
  • Huizen in de buurt van golfbanen: Beoefen je favoriete sport en geniet van een gezonde levensstijl in een bevoorrechte omgeving.

Voor liefhebbers van golf biedt de Costa de Almería topbanen zoals Valle del Este, Desert Springs, Marina Golf en Aguilon Golf, waar je je favoriete sport kunt beoefenen terwijl je geniet van het milde klimaat en het prachtige uitzicht op zee en bergen.

Als je op zoek bent naar een levendige en bruisende sfeer, is Mojácar Pueblo jouw ideale plek. Dit pittoreske dorp, doordrenkt van geschiedenis, zal je betoveren met zijn kronkelende straatjes, witgekalkte huizen en een grote verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke mediterrane gerechten.

Al met al is de noordoostkust van Almería een geweldige plek om te wonen, met volop keuze op het gebied van accommodatie, restaurants en activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een tweede huis of een permanente woning, je vindt hier het perfecte thuis voor jou.

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp