GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Costa Cálida / Warme kuststreek

Omschrijving

Vind uw droomhuis in de regio Costa Cálida

We hebben de beste woningen op de beste locatie´s van de Costa Cálida

Gogoestates, als gevestigd makelaarskantoor in Spanje sinds 2001, heeft een leidende reputatie in het begeleiden van aspirant-kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis onder de Spaanse zon. Wij zijn gevestigd op de Costa Blanca en Costa Cálida en bieden volledige aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot het afhandelen van de juridische en notariële aspecten. Ons meertalige team van medewerkers woont ook in de regio en deelt graag hun ervaringen en enthousiasme met u. Ze zijn er tenslotte voor jou! Wij bieden een breed scala aan nieuwbouw- en bestaand vastgoed, van hoge kwaliteit met een goede afwerking, stijl en design, op plaatsen met de beste geografische ligging, het beste klimaat en de mooiste natuurlijke omgeving.

De Costa Cálida is de toeristische naam voor de 250 km lange kust van de regio Murcia. De Costa Cálida is wat stiller dan de Costa Blanca. Deze regio heeft een microklimaat met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en eenveraregenval van minder dan 340 mm. De Costa Cálida strekt zich uit van El Mojon in het noorden (Alicante provincie) ten zuiden van Cuatro Calas bij Águilas.

Hier vindt u verborgen stranden, spectaculaire uitzichten op de bergen, dennenbossen en de beroemde lagune van Mar Menor.

Langs de kust zijn er plaatsen als: San Pedro del Pinatar, San Javier, Santiago de la Ribera, Los Alcázares, Los Urrutias, La Manga, Cartagena, La Azohía, Puerto de Mazarrón, Bolnuevo, Cope, Calabardina, Águilas, enz.

De Costa Cálida is gemakkelijk te bereiken via de Murcia Internationale luchthaven van Corvera.


Fotogalerij

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp