Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Eigendommen in de

Costa Cálida / Warme kuststreek

Omschrijving

Wij hebben de beste woningen op de beste locaties van de Costa Cálida

Welkom aan de Costa Cálida, een kustschat die zich uitstrekt over 250 km in de regio Murcia. Dit charmante gebied biedt een rustige en zonnige ontsnapping, ideaal voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl naast twee zeeën: de Mar Menor en de Middellandse Zee. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en minimale neerslag is de Costa Cálida een bevoorrecht bestemming om te wonen of te investeren in vastgoed.

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van de zee die de kust streelt en de geur van verse dennen in de lucht. Neem een duik in het kristalheldere water van stranden bekroond met Blauwe Vlaggen, verken paden die leiden naar uitkijkpunten met spectaculair uitzicht op de bergen, of trek het dennenbos in dat je naar een oase van rust zal brengen.

Meer dan 300 dagen zon per jaar wachten op je aan de Costa Cálida, waar aangename temperaturen je uitnodigen om het hele jaar door buiten te genieten. Vergeet de paraplu; regen is hier slechts een vage herinnering.

Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en traditie van de regio Murcia, geniet van de heerlijke lokale keuken en ontdek charmante dorpen zoals San Pedro del Pinatar, San Javier, Santiago de la Ribera, Los Alcázares, Los Urrutias, La Manga, Cartagena, La Azohía, Puerto de Mazarrón, Calabardina of Águilas. Verken levendige steden zoals Murcia en Cartagena, vol geschiedenis, cultuur en nachtleven.

Elke hoek van de Costa Cálida biedt zijn eigen charme en unieke mogelijkheden. Ontdek verborgen stranden, paradijselijke baaien, imposante bergen, weelderige natuurparken en een overvloed aan activiteiten voor alle smaken. En het beste van alles? De Costa Cálida is gemakkelijk bereikbaar via de Internationale Luchthaven van Corvera in Murcia.

Bij GogoEstates komt jouw droom om aan de Costa Cálida te wonen uit. Ons meertalige team van experts, gepassioneerd over dit land, zal je bij elke stap naar je nieuwe huis begeleiden.

Onze agenten wonen ook in het gebied en staan voor je klaar!


Afbeeldingengalerij

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp