Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Diensten voor kopers

Het kan soms een lastige taak zijn om uw perfecte woning te vinden. GogoEstates houd het simpel voor u.

Het kopen van een woning aan de Spaanse kust is spannend, ontspan en wij zorgen ervoor dat u ervan zult genieten

Sinds 2001 heeft GogoEstates geholpen kopers van over de hele wereld om hun ideale woning in Spanje te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in de doorverkoop van mediterrane villa's en appartementen, evenals in sleutelklare nieuwbouwprojecten en off-plan aan de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almería en Costa del Sol.

Wij begeleiden u door elke stap van het koopproces, zodat u een soepele en aangename ervaring heeft:

1. Definieer uw behoeften en voorkeuren: Voordat u naar Spanje reist, adviseren wij onze klanten om hun financiële mogelijkheden te beoordelen, nodige documenten te verzamelen (wij kunnen u hier ook bij helpen) en een regio te kiezen.

2. Vind de perfecte woning: Bekijk ons uitgebreide woningportfolio, ontvang persoonlijk advies en bezoek geselecteerde woningen. Wij organiseren inspectiereizen zodat u de woningen persoonlijk kunt bekijken.

3. Voltooi het koopproces: Wij helpen u om de best mogelijke prijs te krijgen, regelen alle documentatie en juridische procedures, en adviseren u over de beste financieringsopties die beschikbaar zijn.

GogoEstates biedt u nog meer:

  • Commissievrije geldoverdracht:Wij werken samen met valuta-uitwisselingsdiensten om u de beste wisselkoers te bieden en u te helpen uw geld over te maken zonder bankkosten.
  • Lokale ervaring:Onze teamleden wonen in de regio en kunnen hun kennis en persoonlijke ervaring met u delen.
Diensten voor kopers

Het kopen van een eigendom van een bank in Spanje lijkt goedkoop, maar is het de moeite waard?

Het vinden van een eigendom via een bank of een investeringsmaatschappij kan voordelig zijn, omdat het vaak tegen lagere prijzen wordt aangeboden dan normale eigendommen op de markt. Er zijn echter enkele nadelen.

1. Gebrek aan informatie over het eigendom:

  • Onduidelijke geschiedenis: Het is mogelijk dat er geen volledige informatie wordt verstrekt over de staat van het eigendom, eerdere reparaties, structurele of juridische problemen.
  • Verbogen gebreken: Het eigendom kan verbogen gebreken hebben die niet worden gedetecteerd tijdens de initiële inspectie, wat kan leiden tot onverwachte kosten in de toekomst.

2. Complexe aankoopprocedure:

  • Aanvullende documentatie: Er is meestal meer documentatie en bureaucratische procedures nodig in vergelijking met de aankoop van een traditioneel eigendom.
  • Meer tijd: Het verkoopproces kan langer en omslachtiger zijn vanwege de complexiteit van de onderhandelingen met de bank of de investeringsmaatschappij.

3. Striktere verkoopvoorwaarden:

  • Oorsprong van de fondsen: Banken en investeringsmaatschappijen kunnen gedetailleerde informatie vragen over de oorsprong van het geld dat wordt gebruikt voor de aankoop.
  • Beperkte onderhandeling: De onderhandelingsmarge van de prijs kan kleiner zijn in vergelijking met eigendommen op de vrije markt.

Daarom raden we onze klanten altijd aan om zich goed te informeren over de voor- en nadelen van het kopen van een huis bij een bank of een investeringsmaatschappij voordat ze een beslissing nemen. We raden hen ook altijd aan om een onafhankelijke advocaat of notaris in te huren om het koopproces te begeleiden en ervoor te zorgen dat alle juridische aspecten correct worden afgehandeld.

Diensten voor kopers

WhatsApp