GogoEstates GogoEstates

Diensten voor kopers

Het kan soms een lastige taak zijn om uw perfecte woning te vinden. GogoEstates houd het simpel voor u.

Proberen om de perfecte woning te vinden kan een ontmoedigende taak zijn.

Het kopen van een woning via kan het spannend maken, ontspan je en wij zorgen voor het succes bij aankoop van uw woning in spanje

Sinds 2001 ondersteunen we kopers van over de hele wereld. Gespecialiseerd in de wederverkoop van mediterrane villa's en appartementen, evenals turnkey-projecten en off-plan nieuwbouwprojecten langs de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almería en Costa del Sol.

Verken eerst de regio's en beslis welke regio jouw voorkeur heeft.

Voordat we naar Spanje reizen, adviseren we onze klanten om hun financiële mogelijkheden te beoordelen, de benodigde documenten te zoeken (we kunnen u ook helpen) en een regio te kiezen.

Onze teamleden kunnen u duidelijk laten zien wat u voor uw geld kunt krijgen door aantrekkelijke eigendommen te selecteren zodra we uw criteria kennen. Ze zullen er ook zijn om u door het koopproces te begeleiden, aangezien dit kan verschillen, afhankelijk van of u een wederverkoopwoning, een nieuwe sleutelklare woning of een onroerend goed op plan koopt.

We werken ook met geldwisselaars, wat betekent dat we u in de juiste richting kunnen wijzen als u uw geld wilt overmaken zonder bankkosten.

Onze teamleden wonen ook in de buurt zodat ze hun ervaringen met je kunnen delen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en het huis van uw dromen te vinden.

Diensten voor kopers

Een eigendom van een bank kopen in Spanje die goedkoop lijkt maar is het de moeite is de vraag ?

Het zoeken naar een woning van een bank of beleggingsmaatschappij kan voordelig zijn omdat ze vaak tegen lagere prijzen worden aangeboden dan reguliere woningen op de markt. Echter, er zijn wel enkele nadelen aan verbonden. Een belangrijke reden waarom wij niet direct aanraden om een woning van een bank of beleggingsmaatschappij te kopen, is omdat er vaak minder informatie beschikbaar is over de woning en de geschiedenis daarvan. Er kunnen verborgen gebreken zijn of er kunnen problemen zijn met de registratie van de eigendomspapieren, waardoor het proces van de aankoop moeizaam kan verlopen.

Daarnaast kan het proces van het kopen van een woning van een bank of beleggingsmaatschappij ingewikkelder zijn dan bij reguliere woningen, omdat er vaak extra documentatie vereist is en er meer tijd nodig is om het verkoopproces af te ronden. Dit kan leiden tot vertragingen en onzekerheid voor de koper.

Tot slot zijn banken en beleggingsmaatschappijen soms erg streng in hun voorwaarden voor de verkoop en kunnen zij bijvoorbeeld vragen stellen over de herkomst van uw gelden, zoals u al aangaf. Dit kan vervelend zijn voor sommige kopers, vooral als zij hier geen rekening mee hebben gehouden.

Daarom adviseren wij onze klanten om zich goed te laten informeren over de voor- en nadelen van het kopen van een woning van een bank of beleggingsmaatschappij voordat zij een beslissing nemen. Ook raden wij altijd aan om een onafhankelijke advocaat of notaris in te schakelen om het aankoopproces te begeleiden en te zorgen dat alle juridische aspecten goed zijn geregeld.

Diensten voor kopers

WhatsApp