GogoEstates GogoEstates

Aankoop Diensten

Het kan een moeilijke taak zijn om die perfecte woning te vinden. Wij maken deze taak spannend!

Proberen om die perfecte woning te vinden kan een zware taak zijn.

Aankoopdiensten door GogoEstates kunnen die taak spannend maken.

Sinds 2001 begeleiden we kopers van over de hele wereld. Gespecialiseerd in de wederverkoop van mediterrane villa's en appartementen, evenals sleutelklare en nieuwbouw off-plan projecten langs de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almeria en Costa del Sol.

Verken eerst de regio's en bepaal welke regio jouw voorkeur heeft.

Wij adviseren onze klanten alvorens naar Spanje af te reizen, hun financiële mogelijkheden te bestuderen, te onderzoeken welk papierwerk eventueel nodig is (ook hierbij kunnen wij helpen) en een regio te kiezen.

De leden van ons team zullen u een duidelijk pad kunnen geven voor wat u voor uw geld kunt krijgen door interessante panden te selecteren zodra we uw criteria kennen. Ze zullen er ook zijn om u door het koopproces te begeleiden, aangezien het kan verschillen, afhankelijk van of u een wederverkoopwoning, een nieuwbouw sleutelklare woning of een off-plan woning koopt.

We werken ook samen met wisselkantoren, wat betekent dat als u uw geld wilt overboeken zonder de bankkosten, we u in de goede richting kunnen wijzen.

De leden van ons team wonen ook in de buurt, zodat ze hun ervaringen met u kunnen delen. We kunnen niet wachten om u te ontmoeten en uw droomhuis te vinden.

Aankoop Diensten

Wat voor woningen kunt u via ons kopen?

Wij bieden alle soorten woningen aan zoals vakantiewoningen, vrijstaande huizen, kavels, luxe onroerend goed of typisch Spaanse stadsappartementen in diverse regio's zowel landinwaarts (50km) als aan de kustplaatsen aan de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almeria en Costa del Sol van particulieren, bedrijven, fondsen en bankbeslag / SAREB.

Een absoluut hoogtepunt zijn de nieuwbouwprojecten, die de laatste 3 jaar in opkomst zijn, in Orihuela aan de Costa Blanca Zuid.

Eigendommen kopen uit bankbeslag?

U kunt onroerend goed rechtstreeks van onze klanten kopen. Ook kunt u direct inkopen bij bancaire beleggingsinstellingen, op specifieke locaties die wij op persoonlijke wijze voor u selecteren. Dit unieke vastgoedaanbod bestaat uit meer dan 50.000 woningen met prijzen vanaf €20.000 tot €5.000.000. Speciaal voor beleggers geselecteerde woningen bestaan voor spotprijzen met mogelijke huurders of zelfs krakers.

Als u op zoek bent naar een geschikte woning, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of vul het aanvraagformulier in.


Aankoop Diensten

WhatsApp