GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Costa Blanca Zuid

Omschrijving

Vind uw droomhuis in de Costa Blanca Regio Zuid Alicante Zuid

Vind uw Spaanse droomhuis aan de Costa Blanca. Villa's, appartementen, huizen Torrevieja, Guardamar, Orihuela Costa, Alicante.

Gogoestates, als gevestigd makelaarskantoor in Spanje sinds 2001, heeft een leidende reputatie in het begeleiden van aspirant-kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis onder de Spaanse zon. Wij zijn gevestigd op de Costa Blanca en Costa Cálida en bieden volledige aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot het afhandelen van de juridische en notariële aspecten. Ons meertalige team van medewerkers woont ook in de regio en deelt graag hun ervaringen en enthousiasme met u. Ze zijn er tenslotte voor jou! Wij bieden een breed scala aan nieuwbouw- en bestaand vastgoed van hoge kwaliteit met een goede afwerking, stijl en design, op plaatsen met de beste geografische ligging, het beste klimaat en de mooiste natuurlijke omgeving.

De kustlijn van de provincie Alicante heet de Costa Blanca. De Costa Blanca Zuid strekt zich uit van de stad Alicante tot Pilar de Horadada in het zuiden.

De Costa Blanca Zuid is speciaal voor jou als je graag in een kosmopolitische omgeving bent tussen een aantal nationaliteiten en dicht bij de zee met veel prachtige blauwe vlag stranden en als je een scala aan voorzieningen in de buurt wilt hebben.

De hele regio biedt een grote variatie aan verschillende dingen om te doen en heeft het hele jaar door een relatief vochtige temperatuur. Er zijn een aantal geweldige scholen in de omgeving, veel eigendommen, zowel wederverkoop als nieuwbouw, en een geweldig lokaal ziekenhuis dat de regio een van de beste gezondheidszorgsystemen ter wereld geeft!

De Costa Blanca Zuid is een bloeiend deel van de kustlijn dat mensen van over de hele wereld aantrekt van verschillende nationaliteiten die hier op vakantie komen of een tweede huis kopen. Bekend als het "Miami van de Middellandse Zee" is dit deel van de Costa Blanca echt geweldig voor alle leeftijdsgroepen. Als je op zoek bent naar een ontspannen levensstijl, gek bent op sporten of een gezin bent dat wil verhuizen, dan is dit gebied iets voor jou! Het nachtleven is geweldig en er zijn overal geweldige restaurants en natuurparken!


Fotogalerij

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp