GogoEstates GogoEstates

Naverkoop I GogoEstates

Onze na verkoop diensten zijn op u afgestemd. Wanneer u uiteindelijk besluit een woning via ons te kopen, houdt onze service daar niet op!

Nazorg na aankoop van uw woning in Spanje op maat  verzorgd door GogoEstates

Onze dienst na verkoop – op maat gemaakt voor u.

Wanneer u uiteindelijk besluit om via ons een woning te kopen, houdt onze service daar niet op.

We blijven bij u en zijn er voor u om ervoor te zorgen dat u iemand heeft op wie u kunt vertrouwen en waar u terecht kunt. Wij nemen u bijvoorbeeld mee naar de winkels waar wij mee samenwerken en die u goed kunnen adviseren als u hulp wilt bij het uitzoeken van de meubels voor uw nieuwe woning.

Er is altijd het gedoe op het laatste moment dat u niet weet wat u vervolgens moet doen en naar wie u moet gaan. Wij kunnen u helpen met het regelen van alle zaken en de laatste puntjes op de i van tuinklussen, installatie van internet, tv, alarmsystemen, airconditioning, loodgieters, aannemers, zwembadreinigers etc. Wij gaan deze klussen ook voor u nakijken als u dat niet bent in staat om hier te zijn, met updates en informatie.

Naverkoop I GogoEstates

Onze service omvat ook de hulp bij het opzetten van Spaanse bankrekeningen, vertalingen indien nodig, juridisch advies, om u op de "padron" burgerlijke stand van het gemeentehuis te krijgen, hulp bij NIE-nummers en residenties, woningverzekering, enz.

Al deze kleine dingen die misschien niet van belang zijn wanneer u hier voor het eerst naar een huis zoekt, kunnen met ons worden gedeeld om u op weg te helpen. Onze dienst na verkoop is gerenommeerd en op maat gemaakt voor elke klant, afhankelijk van hun behoeften.

Wat wij ook bieden op het gebied van Juridische en Notariële formaliteiten en Verhuur, Vastgoedbeheer en Sleuteldiensten leest u op de betreffende pagina's.

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Naverkoop I GogoEstates

WhatsApp