Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Aftersales I GogoEstates

ONZE SERVICE NA VERKOOP IS OP MAAT GEMAAKT VOOR U. ALS U EINDELIJK BESLUIT OM EEN EIGENDOM VIA ONS TE KOPEN, HIELDT ONZE TOEWIJDING AAN U DAAR NIET OP.

Opvolging op maat na de aankoop van uw huis in Spanje: After-Sales Service op maat voor u

Bij GogoEstates gaat ons engagement voor u verder dan de ondertekening van het aankoopcontract. We begeleiden u bij elke stap van het proces, zelfs nadat u bent verhuisd naar uw nieuwe woning in Spanje.

We begrijpen dat het kopen van een woning in een buitenlandse land twijfels en onzekerheden kan oproepen. Daarom bieden we u een persoonlijke after-sales service die zich aanpast aan uw specifieke behoeften.

Wat omvat onze after-sales service?

  • Persoonlijke opvolging: We wijzen u een persoonlijke manager toe die contact met u zal opnemen om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen na de aankoop.
  • Advies over woningdecoratie en -uitrusting: We nemen u mee naar de winkels waarmee we samenwerken zodat u de perfecte meubels en decoratie voor uw nieuwe huis kunt vinden.
  • Afhandeling van formaliteiten: We helpen u bij het organiseren en beheren van alle formaliteiten met betrekking tot uw nieuwe woning, zoals installatie van internet en televisie, inschakelen van tuindiensten of beheer van alarmsystemen.
  • Vertaling en interpretatie: Indien nodig zullen we u in contact brengen met een vertaler of tolk die u zal helpen communiceren met leveranciers, lokale autoriteiten of anderen.
  • Juridisch advies: We bieden u juridisch advies over elk onderwerp met betrekking tot uw woning, zoals registratie bij het gemeentelijk register, verkrijgen van de NIE of afsluiten van een opstalverzekering.
  • En nog veel meer: We kunnen u helpen met elke andere behoefte die u heeft, zoals het openen van een bankrekening in Spanje, inschakelen van schoonmaakdiensten of het vinden van scholen voor uw kinderen.

https://wa.me/34634333890

Aftersales I GogoEstates

Een betrouwbare after-sales service: de geruststelling dat u in goede handen bent

Onze after-sales service staat bekend om zijn kwaliteit en professionaliteit. We hebben honderden klanten geholpen om een rustige en bevredigende ervaring te hebben na de aankoop van hun woning in Spanje.

Als u overweegt een woning in Spanje te kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze op maat gemaakte after-sales service. We helpen u graag om uw koopervaring zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Aftersales I GogoEstates

WhatsApp