Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Mijn favorieten
Zijn gevonden 0 Woningen

Algemene informatie over het gebruiken en opslaan van favorieten op de website "gogoestates".

Om de favorietenfunctie op "gogoestates" te gebruiken, moet u een account aanmaken en inloggen. Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u door de woningen op de website bladeren en de woningen die u leuk vindt opslaan als favorieten door op het hartpictogram naast de onroerend goed vermelding. Hiermee wordt de woning aan uw lijst met favorieten toegevoegd.

Om uw opgeslagen favorieten te bekijken, klikt u op het tabblad "Favorieten" in de navigatiebalk van de website. Van daaruit kunt u alle eigendommen zien die u hebt opgeslagen, verwijderen waarin u niet langer geïnteresseerd bent en notities of opmerkingen toevoegen over de eigendommen die u hebt opgeslagen.

Als u toegang wilt tot uw favorieten vanaf een ander apparaat of een andere browser, zorg er dan voor dat u bent aangemeld bij uw account en dat uw favorieten op al uw apparaten moeten worden gesynchroniseerd.

Zorg ervoor dat je een internetverbinding hebt en ingelogd bent op je account om woningen op te slaan in je lijst met favorieten. Om ervoor te zorgen dat uw favorieten worden opgeslagen en gesynchroniseerd op al uw apparaten, moet u ervoor zorgen dat u de eigenschappen opslaat terwijl u bent aangemeld bij uw account.

WhatsApp