GogoEstates GogoEstates

Juridische en Notariële Diensten

Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​onafhankelijke advocaat te kiezen voor alle aspecten van het Spaanse recht.

Integrale juridische en notariële dienstverlening door GogoEstates

Om u te voorzien van juridische en notariële diensten heeft GogoEstates een samenwerkingsverband met ervaren meertalige kantoren van onafhankelijke advocaten die u kunnen helpen met alle juridische zaken met betrekking tot uw eigendom en eventuele huurinkomsten, belastingen en jaarlijkse aangiften. Met een Spaans advocatenkantoor met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 15.000 cliënten van over de hele wereld zijn uw belangen goed vertegenwoordigd. Hun Engelssprekende advocaten vertegenwoordigen zowel ingezetenen als niet-ingezetenen van Spanje in alle aspecten van juridisch, financieel en eigendomsrecht.

We werken ook met volledig geregistreerde Engelse, Nederlandse, Belgische en Franse juridische professionals, waarbij we onze expertise combineren met de eisen van onze klanten in zowel Spanje als hun thuisland.

Juridische en Notariële Diensten

Onze advocatenkantoren zijn trots om elke cliënt een persoonlijke ervaring te geven, om dit te garanderen werken we samen met een groot aantal kantoren aan de verschillende Middellandse Zeekusten.

We moedigen onze klanten aan om langs te komen en juridische kwesties of vragen te bespreken. Het is ten zeerste aan te raden om voor alle aspecten van het Spaanse recht een onafhankelijke advocaat te kiezen. Onafhankelijk betekent dat de advocaat alleen voor u werkt om uw belangen te behartigen.

Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Juridische en Notariële Diensten

WhatsApp