GogoEstates GogoEstates

Over ons

GogoEstates een gevestigd vastgoed kantoor in Spanje sinds 2001.

Bent u op zoek naar het huis van uw dromen in Spanje? Of heeft u al een woning in Spanje en overweegt u deze te verkopen? Dan bent u bij GogoEstates aan het juiste adres voor moderne nieuwe woningen en bestaand vastgoed.

Over ons

We bieden een breed scala van nieuwbouw woningen maar ook bestaande woningen in Spanje, met name in de regio's Murcia, Alicante en Almería, waaronder prachtige villa's en appartementen op de mooiste locaties. Ons ervaren meertalige personeel staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Wij spreken alle talen en begrijpen dat een huis kopen in het buitenland een belangrijke stap is. Daarom bieden wij uitgebreid aankoopadvies en juridische ondersteuning.

Maar dat is niet alles wat we doen. Als u al een woning in Spanje bezit en overweegt deze te verkopen, kunnen wij u ook helpen. Onze ervaren makelaars kunnen uw woning gratis taxeren en op de juiste manier in de markt zetten zodat u uw woning snel kunt verkopen.

Bij GogoEstates begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden wij u een gepersonaliseerde aanpak die past bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, permanente bewoning, verhuur of gewoon een plek om te ontspannen, wij hebben het perfecte huis voor u.

Onze meer dan 20 jaar ervaring


De Spaanse vastgoedmarkt stelt ons in staat u te adviseren zodat u de juiste beslissing kunt nemen. Wij bieden toegang tot alle objecten op de vastgoedmarkt en hebben de beste keuze uit vele nieuwbouwprojecten.

Daarnaast bieden wij ook exclusieve verhuurdiensten aan zodat u onbezorgd kunt genieten van uw woning in Spanje. En als u op zoek bent naar een manier om extra inkomsten te genereren, kunnen wij u helpen bij het verhuren van uw woning.

Bij GogoEstates laten we u niet alleen na het kopen van uw woning. Wij bieden een uitstekende dienst na verkoop en zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt in uw nieuwe woning in Spanje.

Waar wacht je op? Maak vandaag nog een afspraak met ons en laat ons u helpen uw droomhuis in Spanje te vinden of uw huidige huis te verkopen. Bij GogoEstates bent u in goede handen.

Over ons

Wij zijn onafhankelijk en kennen de ins en outs en zijn dus nieuwbouw specialist in Spanje van projecten en de project ontwikkelaars in Spanje, hebben kennis van de regio en weten welke ontwikkelingen er spelen.

GogoEstates biedt u een breed scala aan nieuwbouw- en herverkoop woningen van hoge kwaliteit met een goede afwerking, stijl en design, op plaatsen met de beste geografische ligging, het beste klimaat en de mooiste natuurlijke omgeving.

Onze meertalige medewerkers en adviseurs werken en wonen zelf in de regio en delen graag hun ervaringen en enthousiasme met u. Ze zijn er tenslotte voor jou!

Over ons

Ontmoet onze directeur

Hallo, mijn naam is Anastasia, ik kom oorspronkelijk uit Rusland, maar ik woon al 17 jaar in Spanje. Ik ben vanaf het eerste moment verliefd geworden op dit land: de mensen, de cultuur, de gastronomie … mmm …. paella, talrijke bergen en stranden.

Ik werk al 4 jaar met het GogoEstates-team om het beste voor onze klanten te geven. Ik ben niet tevreden met dingen half doen. Ik neem mijn werk met veel verantwoordelijkheid en een positieve instelling. Ik heb het vermogen om onder druk te werken en ben niet bang om een uitdaging tegen de klok aan te gaan.

Ik ben dol op de bergen, daarom ga ik graag op zoek naar meer avonturen. De natuur spreekt mij aan: meren, watervallen, natuurparken … etc.

Mijn naam is Ronald, leuk je te ontmoeten! Ik ben de oprichter en directeur van GogoEstates International. ik verhuisde naar Aguilas in Spanje in 1993 vanuit mijn woonplaats Amsterdam, Nederland. Meer dan 30 jaar in Spanje en het is nog steeds de beste beslissing die ik ooit heb genomen! Na vele jaren in de makelaardij te hebben gewerkt in Sales & aftersales met veel klanten van alle verschillende nationaliteiten, besloot ik in 2001 mijn eigen makelaardij te starten.

Omdat ik 4 talen spreek en met mijn uitgebreide kennis van het gebied en de industrie zelf, kon ik mijn klanten helpen hun droom te realiseren door hen te helpen bij de aankoop van een onroerend goed langs de kust. We zijn in 2001 begonnen in Aguilas aan de Costa Calida en hebben klanten van over de hele wereld geholpen. Vervolgens openden we ons tweede kantoor in Cabo Roig aan de Costa Blanca Zuid in 2010, aangepast aan de groei van ons klantenbestand en we blijven groeien tot op de dag van vandaag.

Mijn belangrijkste doel is om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik ben van plan om met mijn ervaren team verder uit te breiden naar de Costa Blanca Noord & de Costa del Sol. De toekomst is helder! Een beetje zoals het weer in SPANJE!

In mijn vrije tijd (als ik die heb) fiets ik graag langs de kust van Aguilas stad “het ongerepte geheim”van de Costa Cálida, een mooie stad weg van het grote toerisme. Naast skiën in de wintermaanden doe ik ook graag mee aan watersportactiviteiten, iets waar we hier het hele jaar van kunnen genieten.

Ontmoet ons team

WhatsApp