GogoEstates GogoEstates

Over ons

GogoEstates is sinds 2001 een gevestigd makelaarskantoor in Spanje.

Wie zijn wij

GogoEstates, als sinds 2001 gevestigd makelaarskantoor in Spanje, heeft een uitstekende reputatie in het begeleiden van geïnteresseerden in de zoektocht naar een droomhuis in Spanje.

Wij hebben de ervaring en alle kennis die nodig is om u te helpen bij de aankoop van uw huis in dit fantastische land. Wat uw reden ook is: vakantiewoning, vaste bewoning, verhuur, investering of gewoon voor uw eigen plezier, wij staan voor u klaar.

Waarom is GogoEstates de perfecte keuze?

 • Aankoopbegeleiding van A tot Z.
 • Kantoren in Orihuela Costa, Costa Blanca en Aguilas, Costa Calida.
 • Meertalige (ook Nederlandse) medewerkers.
 • Volledige juridische ondersteuning bij de aankoop.
 • Toegang tot alle woningen op de vastgoedmarkt.
 • Beste keuzes uit vele nieuwbouwprojecten.
 • Exclusieve verhuurdiensten.
 • 360 graden virtuele rondleidingen.
 • Breed scala aan villas en appartementen.
 • Meer dan 20 jaar ervaring op de Spaanse markt.
 • Uitstekende after-sales service.
Over ons

Wij zijn onafhankelijk en kennen de ins en outs van de projecten en de ontwikkelaars, hebben kennis van de regio en weten welke ontwikkelingen er spelen.

GogoEstates biedt u een breed scala aan nieuwbouw- en herverkoop woningen van hoge kwaliteit met een goede afwerking, stijl en design, op plaatsen met de beste geografische ligging, het beste klimaat en de mooiste natuurlijke omgeving.

Onze meertalige medewerkers en adviseurs werken en wonen zelf in de regio en delen graag hun ervaringen en enthousiasme met u. Ze zijn er tenslotte voor jou!

Over ons

Ontmoet onze directeur

Mijn naam is Ronald, leuk je te ontmoeten! Ik ben de oprichter en directeur van GogoEstates International. ik verhuisde naar Aguilas in Spanje in 1993 vanuit mijn woonplaats Amsterdam, Nederland. Meer dan 30 jaar in Spanje en het is nog steeds de beste beslissing die ik ooit heb genomen! Na vele jaren in de makelaardij te hebben gewerkt in Sales & aftersales met veel klanten van alle verschillende nationaliteiten, besloot ik in 2001 mijn eigen makelaardij te starten.

Omdat ik 4 talen spreek en met mijn uitgebreide kennis van het gebied en de industrie zelf, kon ik mijn klanten helpen hun droom te realiseren door hen te helpen bij de aankoop van een onroerend goed langs de kust. We zijn in 2001 begonnen in Aguilas aan de Costa Calida en hebben klanten van over de hele wereld geholpen. Vervolgens openden we ons tweede kantoor in Cabo Roig aan de Costa Blanca Zuid in 2010, aangepast aan de groei van ons klantenbestand en we blijven groeien tot op de dag van vandaag.

Mijn belangrijkste doel is om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik ben van plan om met mijn ervaren team verder uit te breiden naar de Costa Blanca Noord & de Costa del Sol. De toekomst is helder! Een beetje zoals het weer in SPANJE!

In mijn vrije tijd (als ik die heb) fiets ik graag langs de kust van Aguilas stad “het ongerepte geheim”van de Costa Cálida, een mooie stad weg van het grote toerisme. Naast skiën in de wintermaanden doe ik ook graag mee aan watersportactiviteiten, iets waar we hier het hele jaar van kunnen genieten.

Ontmoet ons team

Raquel Reche Officemanager & Verkoop (+34) 657 960 500 raquel@gogoestates.com

Hallo, ik ben Raquel. Ik ben sinds 2010 makelaar bij GogoEstates en er is geen beroep dat ik leuker vind.

Het is een zeer dynamische job, geen dag is hetzelfde als de vorige. Je loopt elke dag door de deur en je weet niet wat je te wachten staat, hoeveel plannen en schema's je ook hebt, er is altijd wel iets dat je verrast. Als het niet een nieuwe klant is die een woning te koop komt zetten, is het een levensverhaal van een koper die je vertelt waarom hij/zij het huis wil.

De waarheid is dat ik een beetje nieuwsgierig ben. Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten en te weten welk verhaal er achter die persoon zit. Ik bekijk ze aandachtig, ik luister er graag naar, waarom verkopen ze? Waarom kopen ze? Elke dag is een avontuur, een andere persoon die je vertelt over hun drijfveren en hoop. Hierdoor heb ik veel contacten.

Als je een goede opleiding hebt gevolgd en je weet waar je het over hebt, vertrouwen mensen je. Daarvoor moet je elke dag leren en verbeteren. Ik vind het leuk om continu bij te leren. Ik hou er niet van om binnen te zitten. Je moet je bewegen, erop uitgaan, woningen bezichtigen, naar de notaris gaan, prospectie doen, de auto pakken en elke dag een ander gebied bezoeken. Het is noodzakelijk om heel commercieel te zijn, veel huizen te kennen en op straat te zijn. Ik vind dit geweldig, ik zou het niet kunnen verdragen om de hele dag op kantoor te zijn.

En last but not least, de voldoening om mensen te helpen. Als je klanten begeleidt naar het notariskantoor en ze blij vertrekken, met het gevoel dat je een last van ze hebt genomen, heb je een blij gezicht… Die dag slaap ik beter. Ik voel me gelukkig om bij te dragen, dat is essentieel voor mijn.

Want elke dag uit bed komen, naar je werk willen, is toch raar? Nou, het kost me niets.

Jamy Van Oorschot Sales Manager (+34) 634 304 488 jamy@gogoestates.com

Hallo mijn naam is Jamy van Oorschot. Ik ben van Nederlandse afkomst en ben sinds april 2022 aan boord bij gogoestates.

Na een lange zoektocht van 4 jaar hebben we besloten om in de Almeria/Murcia regio. Door deze zoektocht weet ik als geen ander waar de mooiste plekjes van Spanje te vinden zijn. Samen met mijn vrouw en 4 kinderen durfde ik in oktober 2021 eindelijk de stap te zetten om voorgoed in Spanje te gaan wonen.

Ik ben een zeer sociaal persoon en ga graag met mensen om. Daarom ga ik er graag met mijn gezin op uit om mooie plekjes te bezoeken en lekker te eten bij de vele goede restaurants die spanje te bieden heeft. Ik denk dat de Spaanse bevolking een van de vriendelijkste ter wereld is. Hierdoor heb ik veel contacten opgebouwd.

Dit gaf mij de passie om mensen te helpen tijdens de zoektocht naar hun droomhuis in Spanje. Ik kan heel goed luisteren en kan situaties perfect inschatten omdat ik me in andermans schoenen kan verplaatsen. Zo kan ik me perfect voorstellen wat jouw wensen zijn.

Ik voelde me meteen welkom bij het geweldige team van gogostates. Voor mij is het beste aan gogoestates dat het niet alleen om een verkoop gaat. Wij zijn er echt om u te begeleiden tijdens uw oriëntatie, tijdens uw aankoop en bij de after sales, of het nu gaat om het regelen van uw NIE nummer, het inrichten van uw huis of videobellen tijdens het project van uw nieuwbouwwoning of zelfs het onderhoud van uw huis of tuin, wij staan altijd voor je klaar.

Dat maakt gogoestates zo uniek en maakt het werken voor dit bedrijf leuk. Dus vertel me wat je droom is?, en hoe ik je kan helpen.

Ik vind het heerlijk om samen met mijn gezin te relaxen op een van de prachtige stranden die spanje te bieden heeft. Ik snorkel graag met mijn kinderen en ik vind de onderwaterwereld erg adembenemend. Zo kom ik helemaal tot rust.

Miguel Bragado Martinez Verkoop & Verhuur, After Sales (+34) 608 08 59 57 miguel@gogoestates.com

Hallo, ik ben Miguel, ik kom uit Madrid door geboorte en Aguileño door adoptie. Met mijn ouders brachten we meer dan 20 jaar geleden de zomer door op deze prachtige stranden en ik werd verliefd op de mensen en de plaatsen.

Door mijn diploma in bedrijfsbeheer en marketing heb ik meerdere activiteiten kunnen ontwikkelen in verschillende plaatsen en landen, zoals Miami en New York in de VS, Buenos Aires in Argentinië en Tsjaad in Afrika.

Terug in Madrid werkte ik als manager van een vastgoedbedrijf en het is altijd een vakgebied geweest dat me heeft aangetrokken, en wat is een betere optie dan te laten zien wat men het leukst vindt en dit te delen.

Ik werk sinds 2021 met het GogoEstates-team en er is geen betere plek om deze activiteit te ontwikkelen dan bij een bedrijf dat een referentie is in de sector met meer dan 20 jaar ervaring.

Anastasia Komelina Verkoop & Verhuur, After Sales (+34) 965 641 095 anastasia@gogoestates.com

Hallo, mijn naam is Anastasia, ik kom oorspronkelijk uit Rusland, maar ik woon al 17 jaar in Spanje. Ik ben vanaf het eerste moment verliefd geworden op dit land: de mensen, de cultuur, de gastronomie … mmm …. paella, talrijke bergen en stranden.

Ik werk al 4 jaar met het GogoEstates-team om het beste voor onze klanten te geven. Ik ben niet tevreden met dingen half doen. Ik neem mijn werk met veel verantwoordelijkheid en een positieve instelling. Ik heb het vermogen om onder druk te werken en ben niet bang om een uitdaging tegen de klok aan te gaan.

Ik ben dol op de bergen, daarom ga ik graag op zoek naar meer avonturen. De natuur spreekt mij aan: meren, watervallen, natuurparken … etc.

Egidius Kersten Consultant +34 634 383 752 egidius@gogoestates.com

Hallo, mijn naam is Egidius. Ik ben geboren in Nederland en heb de eerste 30 jaar van mijn carrière in de IT gewerkt, waarbij ik uiteindelijk 20 jaar mijn eigen succesvolle bedrijf heb gehad.

Gedurende deze periode nam ik 17 jaar geleden de beslissing om naar Águilas, Spanje te verhuizen. Iets waar ik nooit spijt van heb gehad.

Águilas is een geweldige plek om te wonen en te werken. De zandstranden, charmante oude stad en levendige culturele scene maken het een geweldige locatie voor zowel de lokale bevolking als bezoekers. Ik voel me gelukkig om deel uit te maken van deze bruisende gemeenschap.

Sinds twee jaar werk ik in onroerend goed bij Gogoestates, een gerenommeerd bedrijf in Águilas. Het is een vervullende ervaring om mensen te helpen hun droomhuizen te vinden, en ik waardeer het professionele en ondersteunende team waar ik mee werk.

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van tijd doorbrengen met mijn familie en het verkennen van het prachtige Spanje. Ik hou ervan een terrasje te pikken en me te begeven onder de lokale bevolking. Deze activiteiten helpen me op te laden en gemotiveerd te blijven in zowel mijn persoonlijke als professionele leven.

Na een succesvolle carrière in de IT streef ik nu naar succes in onroerend goed en alle overige aspecten van het leven, terwijl ik de relaties koester die ik heb met degenen die me het dierbaarst zijn.

WhatsApp