GogoEstates GogoEstates

Vastgoed beheer in Spanje

U heeft uw droomhuis in Spanje gekocht, maar u kunt niet het hele jaar aanwezig zijn? GogoEstates heeft de beste oplossing voor u!

U heeft uw droomhuis in Spanje gekocht, maar kunt er het hele jaar niet zijn?

GogoEstates biedt daarom een volledig vastgoedbeheer service en of alleen sleutelsbeheer van uw nieuwe of bestaande woning in Spanje in bepaalde regios waar wij actief zijn met ons Team

Ja, dat klopt! GogoEstates biedt daarom een op maat gemaakte verhuurservice exclusief voor onze kopers aan in de regio's Alicante, Murcia en Almería in Spanje, die een groot aantal populaire kustplaatsen omvat. Deze regio's staan bekend om hun prachtige stranden, levendige steden en rijke cultuur, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor toeristen en expats die op zoek zijn naar een vakantiewoning of een tweede huis.

Onze verhuurdiensten zijn beschikbaar in populaire kustplaatsen zoals Torrevieja, Orihuela Costa, Aguilas, San Juan de los Tereros, Vera Playa, Cabo Roig, Calabardina, Guardamar del Segura, Pilar de Horadada, San Javier, Lo Pagan, Los Alcazares en Torrepacheco. Onze verhuurservice is volledig op maat gemaakt om te voldoen aan uw specifieke verhuurbehoeften en wij bieden een professionele en betrouwbare service die ervoor zorgt dat u gemoedsrust heeft bij het verhuren van uw woning.

Wij begrijpen dat het verhuren van uw woning een belangrijke beslissing is en wij staan klaar om u te helpen bij elke stap van het verhuurproces. Of u nu op zoek bent naar korte termijn verhuur voor vakanties of lange termijn verhuur voor expats, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij het behalen van uw verhuurdoelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurdiensten in de regio's Alicante, Murcia en Almería in Spanje.Vastgoed beheer in Spanje

Ons standaard Property Management en Key Services-pakket omvat:

  • Controleer op tekenen van binnenkomst.
  • Controleer eventuele (storm)schade aan uw woning/domein.
  • Controle van alle sloten, deuren, ramen en het alarmsysteem.
  • Bestrijding en preventie van ongedierte.
  • Controleren van stromend water en doorspoelen van toiletten.
  • Gas- en elektriciteitsaansluitingen controleren.
  • Het pand ventileren (om vocht te voorkomen).
  • Het verzamelen van uw post en indien gewenst doorsturen naar uw huisadres of via e-mail.

Als er problemen worden geconstateerd in uw woning, nemen wij contact met u op en zoeken samen met onze gecontracteerde specialisten naar een oplossing.

Neem contact met ons op voor een offerte per telefoon, e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Vastgoed beheer in Spanje

WhatsApp