GogoEstates GogoEstates

Verhuur

Uw huis verhuren Spanje I Goede rendementen I GOGOESTATES

Uw Spaanse woning verhuren kan heel goed door uw makelaar met kantoor ter plaatse in de buurt van uw woning in Spanje.

Onze verhuurdiensten bij GogoEstates bieden mogelijkheden voor zowel korte als lange termijn verhuur van uw woning. Uw woning verhuren kan een lucratieve investering zijn, maar het kan ook ontmoedigend zijn vanwege de horrorverhalen die er zijn. Bij GogoEstates kunt u erop vertrouwen dat uw eigendom in goede handen is en dat u een uitstekend rendement op uw investering krijgt. Onze professionele verhuur- en vastgoedbeheerdiensten omvatten een sleutelservice en maandelijkse huurbetalingen. Of u nu uw woning wilt verhuren voor korte vakanties of voor een langere periode, wij adverteren uw woning op onze vastgoedportalen om een maximale bezetting te realiseren en uw jaarlijkse rendement te optimaliseren. Als uw vastgoed in Spanje wordt beheerd door GogoEstates, weet u zeker dat het in goede handen is. Ons uitstekende klantenbestand is het bewijs van onze jarenlange ervaring en expertise in vastgoedbeheer. Wij zorgen voor alle aspecten van het verhuurproces en zijn altijd beschikbaar om te helpen met eventuele vragen of opmerkingen. Kortom, als u wilt profiteren van de voordelen van het verhuren van uw woning in Spanje, neem dan contact op met GogoEstates. Wij bieden uitstekende vastgoeddiensten op aanvraag en kunnen u helpen een goed rendement te behalen op uw vastgoedinvestering in Spanje.

Verhuur

Met het verhuurservicepakket van GogoEstates hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Ons standaard pakket omvat:

  • Het innen van huurbetalingen en het overhandigen van sleutels.
  • Meet & Greet: Wij verwelkomen uw gasten en maken ze vertrouwd met het pand (bedieningstoestellen, televisie, airconditioning …).
  • We geven gasten praktische informatie en interessante tips over de omgeving. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor een welkomstpakket (in overleg met de eigenaar).
  • Dit is vaak een aangename verrassing voor de gasten, vooral voor late aankomsten wanneer de winkels gesloten zijn.
  • Alle gasten ontvangen ons telefoonnummer in geval van nood.
  • Uitchecken van de klanten en een laatste check-up van de woning en de inboedel op gebreken en er wordt een inventaris opgemaakt.
  • Teruggave van de borg.

Neem contact met ons op voor een offerte om uw woning te verhuren via telefoon, e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Verhuur

WhatsApp