GogoEstates GogoEstates

Verkoop Diensten

Uw eigendom verkopen kan een uitdaging zijn. Wij bieden de mogelijkheid om uw eigendom op een professionele manier te verkopen met 100% vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Uw woning verkopen kan een uitdaging zijn.

Verkoopservices van GogoEstates helpen u bij deze uitdaging.

GogoEstates biedt u de mogelijkheid om uw eigendom op een professionele manier te verkopen met 100% vertrouwelijkheid gegarandeerd. U kunt rekenen op een ervaren team dat al sinds 2001 actief is in de verkoop van onroerend goed aan de Middellandse Zeekust. Het handhaven van een betrouwbare en volledig transparante afhandeling om de beste resultaten te behalen om uw onroerend goed tegen de hoogste prijs te verkopen.

Welke panden verkopen wij?

Wij verkopen alle soorten onroerend goed zoals vakantiehuizen, vrijstaande huizen, kavels, luxe onroerend goed of typisch Spaanse stadsappartementen in diverse regio's zowel landinwaarts (50km) als in de kustplaatsen aan de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almeria en de Costa del Sol. Wij behandelen eigendommen van particulieren, bedrijven, fondsen en bankbeslag / SAREB. De meeste eigendommen die we voor onze klanten verkopen, bevinden zich met name in de regio's Alicante, Murcia, Almeria en Malaga.

Verkoop Diensten

Waarom uw eigendom verkopen via GogoEstates – een van de toonaangevende makelaars in Spanje?

Via de websites en het bestaande datanetwerk waar GogoEstates toegang toe heeft, wordt uw woning beter onder de aandacht gebracht van duizenden potentiële kopers. Uw woning wordt gepubliceerd op vastgoedportalen waar potentiële kopers van over de hele wereld naar zoeken. Door gebruik te maken van ons meertalige service verkoopteam als single point of contact en een correcte taxatie op basis van de actuele marktwaarde kunnen wij een vlotte verkoop garanderen.

Ons advertentie-/marketingteam heeft een allround, toegewijde input bij de verkoop van uw woning om ervoor te zorgen dat we ons hoge tempo kunnen volhouden. Een first in line attitude die garant staat voor geweldige beweging en een eerlijke kijk op het behalen van het beste resultaat! 360º-rondleidingen, virtuele bezichtigingen, grote campagnes, enz. Adverteren op zijn best, uw woning over de hele linie onder de aandacht brengen, wij zorgen ervoor dat u de beste service krijgt.

De verkoop- en bemiddelingskosten zijn volledig transparant en worden pas betaald nadat uw huis is verkocht en bij de notaris is ingeschreven. Bovendien kan ons juridisch team u bijstaan als u zelf nog geen advocaat heeft.

Verkoop Diensten

Noodzakelijk papierwerk voor de verkoop van uw woning.

Wanneer u zich aanmeldt bij GogoEstates, zorgen wij ervoor dat u al het essentiële papierwerk bij de hand heeft voor wanneer een koper wil tekenen. Deze documenten worden idealiter verzameld binnen de eerste week na contact met een van onze verkoopteams. Hoe meer papierwerk we voor je hebben, hoe minder stress je hebt bij de definitieve ondertekening. Zoals we hierboven al zeiden, kan dat redelijk snel zijn, gezien onze vastberadenheid om uw woning te verkopen, soms binnen een week of minder!

  • Eigendomsbewijzen (Copia Simple).
  • SUMA/IBI & Elektriciteits-/waterrekening.
  • Kopie legitimatiebewijs van alle eigenaren.
  • Bewijs van betaling van gemeenschapskosten (indien op een complex).
  • Tweede bewoningsattest & EPC – energiecertificaat. (Wij kunnen de verplichte tweede bewoning & EPC attesten leveren die bij verkoop niet ouder mogen zijn dan 10 jaar)

Als u op zoek bent naar de verkoop van uw woning, neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of vul het aanvraagformulier in.

Verkoop Diensten

WhatsApp