GogoEstates GogoEstates

Laat u ontzorgen na aankoop van uw droomwoning in Spanje I GogoEstates Aftersales Service

Laat u ontzorgen na aankoop van uw droomwoning in Spanje I GogoEstates Aftersales Service

GogoEstates bieden we een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat het beheer en onderhoud van uw woning in Spanje soepel verloopt. Enkele van onze belangrijkste diensten zijn:

  1. Administratie en beheer: We bieden administratieve diensten aan om ervoor te zorgen dat uw onroerend goed in overeenstemming is met alle wettelijke en fiscale vereisten. We zorgen ook voor het betalen van gemeentelijke belastingen, waterschapsbelastingen, onroerende voorheffing en andere kosten die betrekking hebben op uw woning.
  2. Periodieke updates: We bieden regelmatige updates over de staat van uw woning, waaronder een inventarisatie van de staat van uw huis en aanbevelingen voor eventuele noodzakelijke reparaties of onderhoud.
  3. Inspectie en onderhoud: We bieden inspectie- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw woning in topconditie blijft. We kunnen periodiek uw eigendom controleren en inspecteren op problemen zoals lekkages, verlichting, airconditioning en ventilatie.
  4. Sleutelbeheer: We bieden een sleutelservice aan om ervoor te zorgen dat uw sleutels veilig worden bewaard en overgedragen aan huurders of onderhoudspersoneel wanneer dat nodig is.
  5. Verhuurdiensten: We bieden verhuurdiensten aan voor eigenaren die hun woning willen verhuren voor korte of lange termijn. Dit omvat het vinden van huurders, het afhandelen van huurcontracten, het regelen van betalingen en het beheer van de check-in en check-out procedures.

Onze permanente nadienst service is ontworpen om u te ontzorgen en u te helpen genieten van uw woning in Spanje zonder u zorgen te hoeven maken over administratieve taken en onderhoud. Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft, en ons team van professionals staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw woning goed wordt beheerd en onderhouden.

WhatsApp