Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Makelaars in Costa Cálida

close

Makelaars in Costa Cálida

Bent u op zoek naar de beste plek om te wonen in Spanje? Onze makelaars in Costa Cálida kan u helpen beslissen over dit prestigieuze en beroemde gebied in Europa.

Costa Cálida is een verborgen parel in het zuidoosten van Spanje, omringd door de wateren van de Mar Menor en de Middellandse Zee . Dit gebied, behorend tot de provincie Murcia, wordt gekenmerkt door zijn gematigde en zonnige klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar , wat het een ideale bestemming maakt voor liefhebbers van mooi weer en het buitenleven.

De Costa Cálida valt niet alleen op door zijn stranden, maar ook door zijn natuurlijke landschappen en beschermde natuurgebieden . Het Calblanque Regional Park is daar een uitstekend voorbeeld van, met zijn duinen, ongerepte stranden en bergen die uitnodigen tot wandelen en genieten van de natuur in zijn puurste vorm.

Een andere emblematische plek is het natuurpark Salinas y Arenales van San Pedro del Pinatar , een toevluchtsoord voor trekvogels en een perfecte plek om te genieten van biodiversiteit en rust .

Koop het eigendom van uw dromen dankzij de persoonlijke service van onze Makelaars in Costa Cálida

De makelaars in Costa Cálidas bij GogoEstates begrijpen dat het kopen van onroerend goed een van de belangrijkste beslissingen in iemands leven is. Daarom bieden wij een begeleid en geadviseerd proces dat een rustige ervaring garandeert.

Vanaf het eerste contact bieden onze agenten u persoonlijk advies met alle comfort. Hierbij luisteren wij naar uw behoeften, wensen en budget om precies te begrijpen naar welk type vastgoed u op zoek bent. Of het nu om een villa of een appartement gaat, ons team heeft de kennis en ervaring om de woning te vinden die aan uw criteria voldoet.

Zodra uw voorkeuren bekend zijn, zullen onze agenten u een selectie van eigendommen voorstellen die aan uw eisen voldoen. Wij maken gebruik van onze uitgebreide database en ons netwerk van contacten om u opties aan te bieden die u zelf misschien niet zou vinden. Wij zullen u gedetailleerde informatie geven over elke woning, inclusief kenmerken, locatie en prijs, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Als laatste gaan we programmeren Rondleidingen door de eigendommen die u het meest interesseren . Tijdens deze bezoeken zullen onze agenten u bijstaan om al uw vragen te beantwoorden en de belangrijkste aspecten van elk onroerend goed te benadrukken. Wij zorgen ervoor dat u een compleet en realistisch beeld krijgt van elke optie, zodat u de voor- en nadelen kunt beoordelen.

Vertrouw op onze makelaars in Costa Cálida en het hele samenwerkende team van GogoEstates : advocaten, notarissen, vertalers...

Weet u dat een van de meest stressvolle aspecten bij het kopen van een woning het beheer van de juridische procedures is ? Wij zullen u een van onze makelaars in Costa Cálida toewijzen om u te begeleiden en te helpen bij deze complexe procedures!

Bij GogoEstates verzorgen wij het gehele juridische traject, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. En het punt is: we werken samen met vertrouwde advocaten en notarissen om te garanderen dat alle documenten in orde zijn en dat de transactie veilig en transparant wordt uitgevoerd.

Onze contactpersoon:

  • Mobiel en WhatsApp : +34 634 333 890
  • E-mail : enquiries@gogoestates.com

Costa Calida-kantoor

  • Adres : Calle Rey Carlos III nº 28, begane grond, 30880 Aguilas , Murcia
  • Telefoon : +34 966 845 671

Kantoor in Nederland

  • Adres : Gogo Estates Bellweg 8 2627AW Delft
  • Telefoon : +31 793 690 037

 

WhatsApp