Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Laatste nieuwtjes

Voel de magie van de Middellandse Zee in uw eigen huis: onroerend goed te koop in Orihuela Costa

Te koop staande woningen in Orihuela Costa
27 jun

Ben je de kou en regen beu? Wilt u het hele jaar door genieten van een warm klimaat en paradijselijke stranden op slechts een steenworp afstand van uw woning? Als dit jouw droom is, wordt Orihuela Costa jouw perfecte plek om deze waar te maken.

Orihuela Costa, gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca, is een idyllische bestemming die u het beste van de Middellandse Zee biedt. De fijne zandstranden en het turquoise water, de verborgen baaien en de landschappen zullen ervoor zorgen dat u er vanaf het eerste moment verliefd op wordt.

Stel je voor dat je de ramen van je huis opent en zuivere, frisse zeelucht inademt. Geniet van een heerlijk ontbijt op uw privéterras met uitzicht op de Middellandse Zee. Breng de dag door op het strand, zonnebadend, beoefend van watersporten of wandel gewoon langs de kust. Ontspan in uw privézwembad terwijl u de zonsondergang over de zee bewondert.



Orihuela Costa is meer dan een plek om te wonen en biedt u een unieke levensstijl:

  • Het hele jaar door een warm en zonnig klimaat: vergeet koude en grijze winters. In Orihuela Costa kunt u genieten van milde winters en lange, warme zomers, perfect om van het buitenleven te genieten.
  • Paradijselijke stranden met fijn zand en turquoise water: Ontblote voeten en voel het fijne zand onder je voeten terwijl je ontspant in de zon. Dompel jezelf onder in het kristalheldere turquoise water van de Middellandse Zee en geniet van een verfrissende duik.
  • Een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor alle smaken: liefhebbers van golf, geschiedenis, gastronomie of gewoon mensen die op zoek zijn naar ontspanning en ontkoppeling, in Orihuela Costa vindt u een eindeloos aantal activiteiten en bezienswaardigheden voor alle smaken.
  • Rijke en gevarieerde gastronomie: Geniet van de heerlijke mediterrane keuken, met zijn frisheid en unieke smaken. Geniet van verse, lokale producten in de vele restaurants en bars in de omgeving.
  • Vriendelijke en gastvrije mensen: Dompel jezelf onder in een warme en gastvrije gemeenschap waar je je vanaf het eerste moment thuis zult voelen.
  • Interessante gebieden voor elk wat wils: Golfliefhebbers vinden in de omgeving enkele van de beste golfbanen van Europa, terwijl liefhebbers van geschiedenis en cultuur kunnen genieten van de talrijke Romeinse villa's, musea en monumenten langs de kust.


Welk deel van Orihuela Costa past het beste bij jouw levensstijl?

Bij Gogo Estates bieden wij u een ruime keuze aan woningen te koop in de beste wijken van Orihuela Costa en de omliggende gebieden , zodat u het perfecte huis voor u en uw gezin kunt vinden.


Strand gebieden:

  • Playa de la Zenia: Geniet van een van de populairste stranden aan de Costa Blanca, met kilometers fijn zand en kristalhelder water. Ideaal voor gezinnen met kinderen, met speelplekken en complete services.
  • Playa de la Acequión: Een familiestrand met blauwe vlag, ideaal voor het beoefenen van watersporten of gewoon ontspannen in de zon.
  • Playa de Los Locos : Een stadsstrand met een levendige sfeer, ideaal voor wie op zoek is naar zon, strand en uitgaansleven. Het heeft een brede boulevard, restaurants, bars en winkels.
  • Playa del Cura: Een centraal strand met alle voorzieningen, ideaal om met het gezin te genieten van een dagje strand.
  • Playa Flamenca: Een strand met fijn zand en kristalhelder water, ideaal voor het beoefenen van watersporten of gewoon ontspannen in de zon. Het heeft een boulevard, restaurants en strandbars.


Woonwijken:

  • Punta Prima: Een rustige woonwijk met prachtig uitzicht op zee. Perfect om te genieten van de zon en de rust in een natuurlijke omgeving.
  • Cabo Roig: Een klif met indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee. In de omgeving vindt u luxe villa's, appartementen en een jachthaven.



Golfgebieden:

  • Campoamor: Een luxe resort met twee 18-holes golfbanen ontworpen door Severiano Ballesteros. Daarnaast biedt het luxe villa's, appartementen, een 5-sterrenhotel en een countryclub met allerlei sport- en recreatiefaciliteiten.
  • Las Colinas Golf: Een 18-holes kampioenschapsgolfbaan ontworpen door José María Olazábal, geïntegreerd in een natuurlijk landschap van grote schoonheid. Het resort beschikt ook over luxe villa's, appartementen en een boetiekhotel.
  • Villamartín Golf: Een golfcomplex met drie 18-holes banen: Campo de Villamartín, Campo de Levante en Campo de Poniente. Daarnaast biedt het villa’s, appartementen, een hotel en een countryclub met allerlei faciliteiten.


Stille gebieden:

  • La Mata: Een traditioneel charmant stadje, met een rustige en familiale sfeer. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een meer ontspannen levensstijl.
  • San Miguel de Salinas: Een charmant stadje met smalle straatjes, witte huizen en een typisch mediterrane sfeer. In de omgeving vindt u fijne zandstranden, verborgen baaien en golfbanen.


Vind uw ideale huis tussen onze eigendommen te koop in Orihuela Costa

Bij Gogo Estates, een vertrouwd makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring in de regio, helpen wij u de eigendommen te koop in Orihuela Costa te vinden die het beste bij uw behoeften en budget passen, zodat u kunt beslissen wat de beste optie is.

U kunt onze lijst met eigendommen te koop in Orihuela Costa bezoeken, beschikbaar op onze website:

https://gogoestates.com/woningen/?loct%5B%5D=21&loct%5B%5D=211&prds=&prhs=&bd=&bt=&po=&rf=&date=1719410871&langx=es


Herinneren:

  • Neem contact op met Gogo Estates als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Orihuela Costa.
  • Bezoek onze website om ons ruime aanbod aan appartementen, villa's, bungalows en penthouses te bekijken.
  • Wij helpen u bij het vinden van de ideale woning voor u en uw gezin.


Neem vandaag nog contact met ons op en leef het leven waar je altijd van hebt gedroomd

Costa Calida-kantoor

Calle Rey Carlos III nr. 28, begane grond, 30880 Águilas, Murcia

+34 966 845 671

Afbeeldingengalerij

Share

WhatsApp