Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Laatste nieuwtjes

Nieuwbouwwoningen in San Juan de los Terreros: ontkoppel in een natuurlijke omgeving met uitzicht op zee

Nieuwbouwwoningen in San Juan de los Terreros: ontkoppel in een natuurlijke omgeving met uitzicht op zee
31 jul

Bent u op zoek naar een luxe toevluchtsoord waar de zee uw buurman is? San Juan de los Terreros, in Almería, biedt u de exclusiviteit waarnaar u op zoek bent. Met zijn stranden met kristalhelder water en dromerige landschappen is deze bestemming een van de meest begeerde plekken aan de Costa de Almería geworden.

Gogo Estates presenteert u een exclusieve collectie luxe woningen , van vrijstaande villa's met privézwembad tot moderne appartementen met panoramisch uitzicht. Wil je er een weten?

Villas Coris: het huis van uw dromen met uitzicht op zee

De luxe villa's van Villas Coris zijn de definitie van exclusiviteit . Deze woningen zijn ontworpen in een moderne en elegante stijl en bieden ruime binnenruimtes, zonnige terrassen en privézwembaden waar u kunt ontspannen en optimaal kunt genieten van het mediterrane klimaat. Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend wakker wordt en een verfrissende duik neemt in uw privézwembad, omgeven door een unieke natuurlijke omgeving.

  • Bevoorrechte locatie: Gelegen in een rustige en residentiële omgeving, bieden deze villa's u de privacy en rust die u zoekt, terwijl u zich op slechts enkele minuten van alle voorzieningen bevindt.
  • Design en comfort: over elk detail is zorgvuldig nagedacht om uw maximaal comfort te garanderen. Ruime woonkamers, moderne keukens en lichte kamers zorgen voor een gezellige en verfijnde sfeer.
  • Exterieur: Geniet van uw eigen privétuin, ideaal om buiten te ontspannen, te barbecueën of gewoon te genieten van het uitzicht op zee.

Meer informatie:

https://gogoestates.com/woning/7283/nieuwbouw-villa-nabij-zee-san-juan-de-los-terreros/

Luxe appartementen met panoramisch uitzicht, op slechts 500 meter van de zee en toegang tot alle voorzieningen

Als u op zoek bent naar een meer stedelijke levensstijl, bieden deze moderne appartementen u alle comfort die u nodig heeft. Met grote terrassen met uitzicht op de zee kunt u genieten van de indrukwekkende mediterrane zonsondergangen .

  • Kwaliteit en design: Deze appartementen onderscheiden zich door hun hoge bouwkwaliteit en moderne afwerking.
  • Gemeenschappelijke ruimtes: Geniet van de gemeenschappelijke ruimtes van de residentie, zoals zwembaden, tuinen en kinderspeelplaatsen.
  • Veilige investering: Het kopen van een appartement in San Juan de los Terreros is een uitstekende investering, zowel om er zelf van te genieten als om rendement te behalen via vakantieverhuur.

Meer informatie:

https://gogoestates.com/woning/7184/appartementen-met-3-slaapkamers-in-san-juan-de-los-terreros/

https://gogoestates.com/woning/7182/nieuwbouw-appartementen-in-san-juan-de-los-terreros/


Residencial Mar Pulpí: appartementen met 1 slaapkamer midden in de natuur en op een paar meter van het strand

Gemak, ligging en prijs: alles wat u zoekt in een woning. Los Narcisos Apartments biedt u appartementen met 1 slaapkamer, ontworpen om u maximaal comfort te bieden. Deze appartementen liggen op een steenworp afstand van de stranden van Los Nardos en La Entrevista en zijn ideaal voor kleine gezinnen die op zoek zijn naar een eerste huis of een winstgevende investering.

  • Strategische locatie: Gelegen op loopafstand van het strand en alle noodzakelijke voorzieningen, bieden deze appartementen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Voorzieningen: Geniet van alle gemakken van een moderne woning, zoals een uitgeruste keuken, airconditioning en gemeenschappelijke ruimtes.
  • Investeringsmogelijkheid: Verhuur uw appartement tijdens de zomermaanden en genereer een interessant rendement.

Meer informatie:

https://gogoestates.com/woning/6981/betaalbare-woningen-aan-zee-in-spanje/

Waarom kiezen voor San Juan de los Terreros

  • Droomstranden: Ontdek de stranden met fijn zand en kristalhelder water van San Juan de los Terreros, perfect om te genieten van de zon en de zee.
  • Mediterraan klimaat: Geniet van meer dan 300 dagen zon per jaar en milde temperaturen het hele jaar door.
  • Natuur: San Juan de los Terreros wordt omgeven door unieke natuurlijke landschappen en is de ideale plek om te wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.
  • Gastronomie: Verras uw smaakpapillen met de heerlijke mediterrane keuken en ontdek verse lokale producten.
  • Rust en veiligheid: Leef in een veilige en rustige omgeving, weg van de drukte van de grote steden.

Luxe villa's, moderne appartementen... In ons makelaarskantoor in San Juan de los Terreros vindt u het allemaal!

Wilt u meer weten over onze panden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Ons team van experts staat u graag bij en helpt u bij het vinden van de perfecte woning voor u.

Costa Calida-kantoor

Calle Rey Carlos III nr. 28, begane grond, 30880 Águilas, Murcia

+34 966 845 67

Nederlands Bureau

Gogo Estates Bellweg 8 2627AW Delft

+31 793 690 037

Afbeeldingengalerij

Share

Woningen

WhatsApp