Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Penthouses te koop in Águilas Murcia

close

Penthouses te koop in Águilas Murcia

Ons Penthouses te koop in Águilas Murcia Ze zijn een unieke kans om te wonen in een prachtig havenstadje gelegen aan de Costa Cálida. Deze stad combineert haar rijke zeevaarttraditie met een breed toeristisch aanbod, waarbij de uitgestrekte kustlijn een van de belangrijkste trekpleisters is. In Águilas kunt u genieten van:

 • Kasteel-fort van San Juan de Águilas: Het is gebouwd in 1579 en biedt een prachtig uitzicht op de haven en de vuurtoren.
 • Archeologisch Museum en Romeinse baden: Getuigenissen van zijn oude geschiedenis.
 • Cope Tower (16e eeuw) en spoorwegmonument: Reflecties van het culturele en economische verleden.

Dit pittoreske vissersdorpje heeft een kustlijn van 34 kilometer, perfect voor wie op zoek is baaien en afgelegen stranden met kristalhelder water zoals La Higuerica, La Carolina of Calabardina. Bovendien zijn stedelijke stranden, zoals Las Delicias, en de rotsachtige bodems van Fraile Island ideaal om te duiken. Onze huizen te koop in Águilas Murcia Ze bieden ook toegang tot een prachtige omgeving, zoals het beschermde landschap Cuatro Calas. We mogen het beroemde carnaval niet vergeten, a Internationale partij van toeristisch belang, wat nog meer charme aan deze stad toevoegt.

Penthouses te koop in Águilas Murcia: Luxe en comfort binnen handbereik

Als je zoekt Penthouses te koop in Águilas Murcia, U bent bij ons aan het juiste adres. Onze eigendommen te koop in Águilas Murcia bieden een perfecte combinatie van luxe en comfort, vanaf slechts 97.000 euro. We hebben een verscheidenheid aan opties die zich aanpassen aan verschillende budgetten en smaken, van economische penthouses tot penthouses ontworpen voor de meest veeleisende mensen. Onze penthouses onderscheiden zich door:

 • Uitzicht op zee en de nabijheid van de jachthaven.
 • Modern design en elegant meubilair.
 • Luxe in elke hoek, met hoogwaardige afwerking.
 • Geavanceerde technologie en domotica systemen.

Deze eigendommen bieden u niet alleen een huis, maar ook een woonervaring in een van de meest aantrekkelijke gebieden van de Costa Cálida. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met uitzicht op de zee vanaf je terras, genietend van een interieurontwerp dat functionaliteit en stijl combineert, en beschikt over de nieuwste technologie om uw leven comfortabeler en veiliger te maken.

Vind de beste Penthouses te koop in Águilas Murcia met GogoEstates

Ons Penthouses te koop in Águilas Murcia Ze zijn een uitstekende investering, of u nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantiehuis of een huurwoning. Laat deze niet gaan unieke kans om te wonen op een plek waar zeevarende traditie en moderne luxe elkaar ontmoeten. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van huizen, begrijpen alle noodzakelijke procedures perfect en geven onze klanten uitgebreid advies. Vanaf de eerste zoektocht tot de voltooiing van het contract staan wij klaar om het proces te vergemakkelijken en zorg voor een zorgeloze ervaring. Neem nu contact met ons op om al uw vragen op te lossen:

 • Mobiel en WhatsApp: +34 634 333 890
 • E-mail: enquiries@gogoestates.com

Costa Calida-kantoor

 • Calle Rey Carlos III nr. 28, begane grond, 30880 Aguilas, Murcia
 • +34 966 845 671

Kantoor in Nederland

 • Gogo Estates Bellweg 8 2627AW Delft
 • 0031 793 690 037
WhatsApp