Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros

close

Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros

Ons Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros Ze zijn een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een rustig en zonnig hoekje aan de kust van Almería. Dit kustgebied, dat deel uitmaakt van het pittoreske stadje Pulpí, biedt een benijdenswaardige levenskwaliteit en een onvergelijkbare natuurlijke omgeving. Onze huizen te koop in San Juan de los Terreros Ze vallen op door de nabijheid van prachtige stranden en een ontspannen sfeer, ideaal voor zowel verblijven als genieten van een vakantie. San Juan de los Terreros staat bekend om zijn:

  • Middellandse Zee: met blz uitgestrekte gouden zandstranden, perfect om te genieten van de zon en de zee.
  • Bijna het hele jaar zon: Met milde temperaturen het hele jaar door.
  • Natuurlijke omgeving: Ideaal voor wandelen en andere buitenactiviteiten.
  • Rustige sfeer: Ideaal voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van de grote steden.

Bovendien heeft het gebied goede verbinding naar de rest van de provincie en a breed scala aan diensten. Als u in San Juan de los Terreros woont, kunt u genieten van de schoonheid van de kust van Almeria en van een sereen en comfortabel leven. 

Exclusieve en unieke aanbiedingen! Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros: Huizen aan het strand tegen onverslaanbare prijzen en met een verscheidenheid aan opties

Ons Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros Ze zijn een van de meest gevraagde opties voor hun geweldige locatie aan het strand en op slechts een steenworp afstand van het strand. Deze kustwijk van Pulpí, in Almería, biedt een verscheidenheid aan huizen die zich aanpassen aan al uw behoeften en voorkeuren. Wat onze panden uniek maakt is:

  • hoofd locatie: Geniet van uitzicht op zee en directe toegang tot het strand.
  • Concurrerende prijzen: Goedkoper vergeleken met andere kustgebieden.
  • Uitgebreide catalogus: We hebben appartementen, penthouses, duplexen, bungalows en villa's.
  • Mogelijkheden voor nieuwbouw en wederverkoop: Vind de optie die het beste bij uw behoeften past.

Met zo'n gevarieerd aanbod vindt u zeker het ideale huis in San Juan de los Terreros. Mis de kans niet om in een spectaculaire natuurlijke omgeving te wonen tegen een betaalbare prijs. Ontdek nu onze eigendommen en maak uw kustdroom waar!

Als u op zoek bent naar uw volgende woning of een investering aan de kust, aarzel dan niet om onze Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros

Bij Gogo Estates bieden wij u Vastgoed te koop in San Juan de los Terreros die opvallen door hun benijdenswaardige locatie aan de kust en zijn Grote waarde voor de prijs. Onze catalogus omvat alles, van gezellige appartementen en penthouses tot ruime duplexen, bungalows en villa's, zowel nieuwbouw als wederverkoop. Elke woning is zorgvuldig geselecteerd om u te garanderen comfort en kwaliteit op een van de meest gewilde bestemmingen in Almería. Verlies deze kans niet om in een idyllische omgeving te wonen directe toegang tot het strand en een rustige sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op bij Gogo Estates en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte woning voor u. Wij zijn hier om uw kustdroom waar te maken!

  • Mobiel en WhatsApp: +34 634 333 890
  • E-mail: enquiries@gogoestates.com

Kantoor in Costa Cálida

  • Calle Rey Carlos III nr. 28, begane grond, 30880 Aguilas, Murcia
  • +34 966 845 671

Kantoor in Nederland

  • Gogo Estates Bellweg 8 2627AW Delft
  • 0031 793 690 037
WhatsApp