Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Villa’s te koop in Costa Cálida

close

Villa’s te koop in Costa Cálida

Als u op zoek bent naar een plek om te genieten van de meest exclusieve stranden van Spanje, dan zijn onze villa’s te koop in Costa Cálida een fantastische optie.

De Costa Cálida is een natuurlijk juweel gelegen in de regio Murcia , bekend om zijn bevoorrechte klimaat en zijn indrukwekkende stranden. Deze kustbestemming strekt zich uit langs de Middellandse Zeekust en herbergt enkele van de meest luxueuze stranden van de Mar Menor.

Enkele van de meest exclusieve stranden aan de Costa Cálida zijn:

  • Playa Puerto Bello : Gelegen in La Manga del Mar Menor, en bekend om zijn hoogwaardige faciliteiten, biedt dit strand luxe diensten zoals hangmatten, parasols en exclusieve strandbars.
  • Playa de la Gola : Gelegen in een rustiger gedeelte van La Manga, is dit strand ideaal voor mensen die op zoek zijn naar privacy en ontspanning. Het wordt omgeven door een prachtig uitzicht en biedt een eersteklas strandervaring.
  • Playa La Puntica : Dit strand ligt in San Pedro del Pinatar en staat bekend om zijn ondiepe water en fijn zand.
  • Playa de los Narejos : Dit strand, gelegen in Los Alcázares , valt op door zijn verfijnde sfeer en hoogwaardige dienstverlening.
  • Playa de las Salinas : In de gemeente San Pedro del Pinatar combineert dit strand natuurlijke schoonheid met luxe diensten.

Koop deze ongepubliceerde villa’s te koop in Costa Cálida: een mix van moderne interieurs en fantastische mediterrane architectuur

Onze villa’s te koop in Costa Cálida bieden niet alleen luxueus wonen, maar vallen ook op door hun fantastische ontwerpen die elegantie, functionaliteit en de essentie van de Middellandse Zee combineren.

Twee belangrijke kenmerken vallen op in onze eigendommen die te koop staan:

  • Mediterrane Architectuur : De villa's hebben een mediterrane stijl die tot uiting komt in hun witte gevels, pannendaken en grote terrassen. Deze elementen voegen niet alleen schoonheid toe, maar helpen ook de frisheid in huis te behouden tijdens de warme zomermaanden.
  • Modern interieur : het interieur van de villa's is even indrukwekkend, met eigentijdse ontwerpen, waaronder ruime woonruimtes, keukens uitgerust met apparatuur en elegante badkamers.

Er is geen twijfel dat deze eigendommen worden gekenmerkt door hun moderne en elegante architecturale ontwerpen, die perfect integreren in de natuurlijke omgeving. Elke villa is zorgvuldig ontworpen om optimaal te profiteren van het natuurlijke licht en het panoramische uitzicht op de zee en de bergen in Moraira.

Investeer in villa’s te koop in Costa Cálida met de steun van meertalige vastgoedmakelaars: Engels, Frans, Spaans, Duits…

Bent u buitenlander en zoekt u villa’s te koop in Costa Cálida? Een van onze grootste troeven is ons team van meertalige experts.

We begrijpen dat de taalbarrière een uitdaging kan zijn bij het kopen van een huis in Spanje. Daarom hebben we professionals die uw taal spreken en u door elke fase van het koopproces kunnen begeleiden, zodat u zich tijdens alles op uw gemak en goed geïnformeerd voelt. moment.

Het lijdt geen twijfel dat het ons doel is dat u zich in elke fase van het proces gesteund en veilig voelt. Contacteer ons nu!:

  • Mobiel en WhatsApp : +34 634 333 890
  • E-mail : enquiries@gogoestates.com

Costa Calida-kantoor

  • Adres : Calle Rey Carlos III nº 28, begane grond, 30880 Aguilas , Murcia
  • Telefoon : +34 966 845 671

Kantoor in Nederland

  • Adres : Gogo Estates Bellweg 8 2627AW Delft
  • Telefoon : +31 793 690 037

 

WhatsApp