Goosen Paradise SLU Goosen Paradise SLU

Laatste nieuwtjes

Koop uw huis in Águilas: Complete gids met vertrouwde makelaars

Koop uw huis in Águilas: Complete gids met vertrouwde makelaars
21 jun

Droomt u ervan wakker te worden met het geluid van de golven die de kust strelen en de geur van de Middellandse Zee die uw longen vult? Kunt u zich voorstellen dat u door straten vol historie en cultuur loopt, of geniet van heerlijke lokale gerechten in pittoreske restaurants? Dan is Águilas de perfecte plek voor jou.

Águilas, gelegen aan de Costa Cálida , in het zuidoosten van Spanje , biedt u eindeloze mogelijkheden om van het mediterrane leven te genieten. De gouden zandstranden , verborgen baaien en kristalheldere water nodigen u uit om uzelf onder te dompelen in een natuurlijk paradijs. Dankzij het warme en zonnige klimaat kunt u het hele jaar door genieten van buitenactiviteiten.

Wandel door de straten van de historische oude stad , waar elke hoek verhalen van weleer fluistert. Duik in de lokale cultuur door een bezoek te brengen aan het Castillo de San Juan de las Águilas of het Archeologisch Museum , of maak een ritje met de toeristentram en laat je verrassen door de schoonheid van de stad.

Bij GogoEstates , makelaars in Águilas met meer dan 20 jaar ervaring , willen wij graag uw gids zijn op deze onvergetelijke reis. Wij begeleiden u bij elke stap, zodat u het huis van uw dromen kunt vinden in dit mediterrane paradijs.

Águilas: een bestemming om verliefd op te worden

Águilas biedt niet alleen een spectaculaire natuurlijke omgeving , maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit van leven . De gastvrije gemeenschap en de gevarieerde recreatieve en culturele activiteiten maken deze stad tot een perfecte plek om zich te vestigen.

Interessante gebieden in Águilas

  • Stranden : Cala de la Cocó, Playa de Levante, Playa del Hornillo, Playa de Poniente, Cala del Mégano.
  • Cultuur en geschiedenis : oude binnenstad, kasteel San Juan de las Águilas, archeologisch museum, vuurtoren Cabo Cope.
  • Natuur : Natuurpark Sierra de la Caza, Calas de Cope, Isla del Fraile.
  • Vrije tijd : Juan Montiel Marina, Águilas Aquarium, Plaza de España.

Maak van Águilas uw nieuwe thuis: Ontdek de ideale eigendommen met GogoEstates

Bezoek ons portfolio met eigendommen in Águilas om een selectie van eigendommen te ontdekken die geschikt zijn voor alle smaken en budgetten. Onder onze meest opvallende eigendommen vindt u:

Gelegenheidsappartementen voor een goede prijs

Bent u op zoek naar betaalbare woningen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Bij GogoEstates bieden wij u een selectie van kansappartementen in Águilas aan, ideaal voor wie op zoek is naar een eerste woning of een winstgevende investering.

Nieuwbouw residentieel

Ontdek onze moderne nieuwbouwwijken in Águilas, waar u kunt genieten van exclusieve appartementen, penthouses en villa's in moderne gemeenschappen met uitzicht op zee . Deze woonwijken bieden de nieuwste voorzieningen en de beste locatie om te genieten van de mediterrane levensstijl.

Percelen op goede locaties

Droomt u ervan het huis van uw dromen te bouwen? Wij bieden u een selectie grond aan om te kopen op de beste locaties in Águilas, met uitzicht op de zee, de bergen of het platteland .

Aantrekkelijke appartementen aan hoofdstraten

Als u op zoek bent naar een centraal gelegen appartement met alle voorzieningen binnen handbereik , presenteren wij een selectie aantrekkelijke appartementen in de hoofdstraten van Águilas. Geniet van het stadsleven zonder het comfort en de nabijheid van alle voorzieningen op te geven.

Eengezinswoningen / Chalets / Traditionele villa's met mediterrane charme

Voor degenen die op zoek zijn naar de charme van een traditioneel huis, bieden wij u een selectie chalets en villa's in mediterrane stijl in Águilas. Met deze huizen kunt u genieten van de privacy, de rust en de schoonheid van de traditionele architectuur van het gebied .

Ontdek onze meest opvallende eigendommen in Águilas :

https://gogoestates.com/woningen/?venta=1&st%5B%5D=2&st%5B%5D=1&loct%5B%5D=214&prds=&prhs=&bd=&bt=&po=&rf=&date=1718706395&langx=es

Klaar om je nieuwe leven in Águilas te beginnen? Neem contact met ons op en laten we het realiseren

Bij GogoEstates, uw vertrouwde makelaarskantoor in Águilas , helpen we graag mensen zoals u die op zoek zijn naar het huis van hun dromen in dit mediterrane paradijs.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de lokale vastgoedsector en een breed portfolio aan eigendommen voor alle smaken en budgetten. Van appartementen met zeezicht tot luxe villa's en charmante landhuizen, wij vinden zeker de perfecte woning voor u .

Mis de kans niet om op een unieke plek te wonen. Águilas biedt u gouden zandstranden, een warm en zonnig klimaat, een rijke geschiedenis en cultuur, en een grote verscheidenheid aan recreatieve activiteiten.

Ons team van gekwalificeerde professionals geeft u persoonlijk en gedegen advies . Wij helpen u uw wensen en voorkeuren te definiëren, zodat u de woning kunt vinden die het beste bij u past. Bovendien begeleiden wij u bij elke stap van het aan- en verkoopproces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Waar wacht je nog op om je droom waar te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen de perfecte woning voor u te vinden.

Costa Calida-kantoor

Calle Rey Carlos III nr. 28, begane grond, 30880 Águilas, Murcia

+34 966 845 671


Afbeeldingengalerij

Share

Woningen

WhatsApp