GogoEstates GogoEstates

Eigendommen in de

Costa Blanca regio Noord

Omschrijving

Vind hier uw droomhuis in de regio Blanca Noord

We hebben de beste eigendommen van de Costa Blanca Regio Noord in onze portefeuille.

Gogoestates, als gevestigd makelaarskantoor in Spanje sinds 2001, heeft een leidende reputatie in het begeleiden van aspirant-kopers die op zoek zijn naar hun droomhuis onder de Spaanse zon. Wij zijn gevestigd op de Costa Blanca en Costa Cálida en bieden volledige aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot het afhandelen van de juridische en notariële aspecten. Ons meertalige team van medewerkers woont ook in de regio en deelt graag hun ervaringen en enthousiasme met u. Ze zijn er tenslotte voor jou! Wij bieden een breed scala aan nieuwbouw- en bestaand vastgoed van hoge kwaliteit met een goede afwerking, stijl en design, op plaatsen met de beste geografische ligging, het beste klimaat en de mooiste natuurlijke omgeving.

De kustlijn van de provincie Alicante heet de Costa Blanca. De Costa Blanca Noord strekt zich uit van Denia in het noorden tot de stad Alicante.

Bekende plaatsen zijn onder andere Denia, Javea, Benissa, Moraira, Calpe, Altea, Albir en Benidorm. Met zijn ruige bergachtige binnenland en kilometerslange prachtige zandstranden en subtropische vegetatie is dit een van de meest aantrekkelijke en populaire regio's van Spanje. Deze kust heeft veel te bieden.

Er zijn pretparken, safariparken, natuurgebieden, betoverend villages, grotten, watervallen, gezellige markten en vele feesten met vuurwerk en prachtige kostuums. De golfbanen zijn internationaal bekend en er zijn veel mogelijkheden voor watersport.


Fotogalerij

Map van de omgeving

Woningen

WhatsApp