GogoEstates GogoEstates

Laatste nieuwtjes

Gogoestates: jouw Nederlandssprekende makelaar aan de mooiste Costa's van Spanje

Gogoestates: jouw Nederlandssprekende makelaar aan de mooiste Costa's van Spanje
25 apr

Op zoek naar een droomhuis in het zonnige Spanje? Dan ben je bij Gogoestates aan het juiste adres! Als Nederlandssprekende makelaar in Spanje weten we als geen ander wat jij zoekt in een woning. Met ons uitgebreide aanbod aan huizen, villa's en appartementen aan de Costa Blanca, Costa Calida, Costa Almeria en de Costa del Sol, helpen we jou graag bij het vinden van jouw perfecte thuis in Spanje.

Onze jarenlange ervaring en lokale kennis van de Spaanse vastgoedmarkt maken ons de ideale partner bij de aankoop van jouw droomwoning. Van het eerste contact tot de overdracht bij de notaris, staan wij jou bij met deskundig advies en begeleiding.

Download hieronder onze vastgoedgids!

Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen de aankoop van een woning. Ook na de aankoop staan wij voor jou klaar met onze after-sales service. Zo helpen wij jou bijvoorbeeld bij het regelen van nutsvoorzieningen, verzekeringen en eventuele renovaties of verbouwingen.

Bij Gogoestates gaan we voor een persoonlijke aanpak en hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Met ons enthousiaste team van Nederlandstalige professionals in Spanje, zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt in het prachtige Spanje. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje op onze website en wie weet zien we jou binnenkort in het zonnige Spanje!

Nederlandstalige makelaar in Spanje

Afbeeldingengalerij

Downloads

Videos

Share

Woningen

WhatsApp