GogoEstates GogoEstates

Laatste nieuwtjes

Vind uw droomhuis in Spanje zonder stress met GogoEstates als uw persoonlijke vastgoed adviseur

Vind uw droomhuis in Spanje zonder stress met GogoEstates als uw persoonlijke vastgoed adviseur
3 mei

Bent u al een tijdje op zoek naar uw droomhuis onder de Spaanse zon, maar heeft u nog niet het huis gevonden dat het beste bij u past? Misschien bent u al meerdere keren op bezoek geweest, maar voldeden deze huizen niet aan uw verwachtingen. Of heeft u simpelweg geen tijd om zelf te zoeken en zoekt u liever huizen bij u in de buurt? In dit geval zou GogoEstates de ideale oplossing kunnen zijn.

Wij bieden een persoonlijke service waarbij wij specifiek voor u op zoek gaan naar het huis van uw dromen. Wij begeleiden u vanaf het eerste bezoek tot en met de juridische en notariële afhandeling. Het grote voordeel is dat u tijd en moeite bespaart. U hoeft geen accommodatie te zoeken, bezoeken te organiseren en zelf over de prijs te onderhandelen. Dit alles wordt voor u gedaan door ons ervaren team.

Bij GogoEstates gaan we nog een stap verder en bieden we ook videogesprekken en live rondleidingen aan, zodat u de woningen vanuit uw eigen omgeving kunt bezichtigen. Dit is handig als u geen tijd heeft om naar Spanje te reizen of nog niet weet of een huis echt bij u past. Met videogesprekken en live rondleidingen kunt u de woning bekijken alsof u er zelf bij bent en een weloverwogen beslissing nemen.

Verder is het goed om te weten dat ons team van medewerkers lokaal woont en daardoor uitstekende kennis heeft van de regio en de vastgoedmarkt. Zij kunnen u goed adviseren en helpen bij het vinden van de woning die het beste bij u past.

Met GogoEstates hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van uw droomhuis in het zonnige Spanje. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u uw vastgoeddromen waar te maken!

Wilt u meer weten over ons actuele woonaanbod?

Klik dan hier

nieuwbouw specialist Spaans vastgoed bestaande eigendommen alicante

Share

Woningen

WhatsApp